Στο info-war όλα τα βίντεο της αστυνομικής βαρβαρότητας που ΔΕΝ θα δείτε στην τηλεόραση

Η φωτό προέρχεται από βίντεο πολίτη. Το όπλο είναι για κρότου λάμψης…

Στην ιστοσελίδα του info-war συγκεντρώθηκαν πολλά από τα βίντεο της χθεσινής επίθεσης δυνάμεων καταστολής λίγο πριν το τέλος της μεγαλειώδους διαδήλωσης στη Νέα Σμύρνη. Επειδή στα τηλεοπτικά κανάλια έπαιζε επί μισή ώρα σε απευθείας σύνδεση ο τραυματισμός ενός αστυνομικού, τον οποίο άφησαν μόνο του οι συνάδελφοι του για να αρχίσουν μετά να πετάνε δακρυγόνα και κρότου λάμψης ακόμη κι επάνω από το πεσμένο του κορμί, ας κρατήσουμε-παρακολουθήσουμε και τα βίντεο των δολοφονικών επιθέσεων εναντίον πολιτών, το “πάμε να τους σκοτώσουμε”, τη δολοφονική μανία σε νέους.

Τα βίντεο τα βλέπετε εδώ https://info-war.gr/ta-vinteo-apo-ti-n-smyrni-poy-den-tha-dei/

Από τη στιγμή που η πλειοψηφία των ελληνικών ΜΜΕ αρνείται να κάνει στοιχειωδώς τη δουλειά της, και λειτουργεί ως άτυπο γραφείο τύπου της κυβερνητικής προπαγάνδας, η πληροφόρηση για το πογκρόμ βίας της Ελληνικής Αστυνομίας χθες στη Ν. Σμύρνη επαφίεται στους πολίτες και τους φιλότιμους φωτορεπόρτερ και εικονογράφους.

Είναι αποκαλυπτικό πως σήμερα το πρωί ο Δ. Οικονόμου λγόκρινε στον αέρα τη Λιανά Καννέλη, βουλευτή του ΚΚΕ επειδή ζήτησε να παίξει και το βίντεο με τη φράση “πάμε να τους γ$^#^$#, πάμε να τους σκοτώσουμε”. Ο Δ. Οικονόμου απαίτησε από τη βουλευτή να ζητήσει συγγνώμη για τις φράσεις κι όταν αυτή το έκανε (φανταζόμαστε λόγω κινδύνου ΕΣΡ), ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ την έκοψε στον αέρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *