Κόπηκε από το κανάλι της Βουλής η εκπομπή για τα αρχαία της Βενιζέλου

Στις 31 Οκτωβρίου ήταν προγραμματισμένη να μεταδοθεί στο Κανάλι της Βουλής  εκπομπή για τις αρχαιότητες της Βενιζέλου με προσκεκλημένη και την Κίνηση Πολιτών που θα εξέθετε τις απόψεις της για το σχεδιαζόμενο έγκλημα. Στη θέση της εκπομπής διαφημίζεται άλλη εκπομπή. Αυτό γράφει  η ιστοσελίδα  //parallaximag.gr/ όπου δημοσιεύεται η ανακοίνωση της Κίνησης Πολιτών. Όπως γράφει:

Εντελώς αιφνιδιαστικά η εκπομπή κόπηκε, προφανώς με άνωθεν παρέμβαση.

Η ανακοίνωση της Κίνησης:

Αγαπητές και αγαπητοί μας, Με λύπη μας σας ανακοινώνουμε ότι η προγραμματισμένη για αύριο, Σάββατο, 31 Οκτωβρίου και ώρα 12:30 τηλεοπτική συζήτηση στο κανάλι της Βουλής, αφιερωμένη στις αρχαιότητες του σταθμού Βενιζέλου του μετρό Θεσσαλονίκης ματαιώθηκε. Εκπρόσωπος της Αττικό Μετρό ΑΕ, του οποίου η συμμετοχή στη συζήτηση είχε προγραμματιστεί παλαιότερα αποσύρθηκε την τελευταία στιγμή και το κανάλι της Βουλής, που διακρίνεται για την προώθηση σοβαρών και δημοκρατικών διαλόγων, αποφάσισε την ακύρωσή της. Για την Κίνηση Πολιτών Υπενθυμίζουμε ότι στις 6 Νοεμβρίου το ΣτΕ θα αποφασίσει επί των προσφυγών για τον σχεδιαζόμενο τεμαχισμό και απόσπαση των αρχαιοτήτων.

Χθες, όπως αποκάλυψε η Αυγή η υπουργός Πολιτισμού και υπέρμαχος του τεμαχισμού επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά την πρόεδρο του ΣτΕ μια ασυνήθιστη επίσκεψη που προφανώς συνδέεται με την απόφαση επί των αρχαιοτήτων. Δείτε το βίντεο με τις φωνές των επώνυμων εναντίον του τεμαχισμού και απόσπασης

https://www.facebook.com/watch/?v=406401257190193

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *