Αποδέχονται οι δημοσιογράφοι τον απόλυτο έλεγχο ενημέρωσης από το υπ.Υγείας

Αναδημοσιεύουμε από την σελίδα του Χάρης Χαμηλοθώρης στο fb

όπου περιγράφεται ο αποκλεισμός δημοσιογράφων από την καθημερινή ενημέρωση ΜΜΕ από το υπ. Υγείας. Απόλυτος ευτελισμός της δημοσιογραφικής εργασίας αλλά τα συνδικαλιστικά όργανα ούτε άκουσαν, ούτε βλέπουν τίποτε. Από την αρχή της επιδημικής κρίσης η κυβέρνησης επέβαλλε οπλοκληρωτικό lock down στην πληροφόρηση των ΜΜΕ και δημοσιογράφων χωρίς κανείς από τον κλάδο να αντιδράσει. Διαβάζουμε:

Παρακολουθήσαμε στην ενημέρωση του υπουργείου Υγείας να γίνονται κάποιες κρίσιμες ερωτήσεις. Απαντήσεις δεν δόθηκαν, αλλά δυνατότητα για πίεση και δεύτερη ερώτηση για να απαντηθούν δεν υπάρχει, αφού οι δημοσιογράφοι είναι αποκλεισμένοι, υπάρχει υποβολή ερωτήσεων από πριν και… εκφώνηση των δημοσιογραφικών ερωτήσεων από υπάλληλο!

Και υπάρχει το -απίστευτο!- όριο μιας ερώτησης ανά μέσο ενημέρωσης την εβδομάδα! Βλέπουμε σε όλο τον κόσμο, ακόμα και τον ημίτρελο φασίστα Τραμπ, ακόμα και τον φασίστα Μπολσονάρου, να στριμώχνονται από ερωτήσεις κάποιων δημοσιογράφων. Στην Ελλάδα του Μωυσή απαγορεύεται! Πώς το δέχτηκαν και πώς το δέχονται ακόμα αυτό το πράγμα οι δημοσιογραφικές ενώσεις; Πόσο ακόμα θα συνεχιστεί αυτό το αίσχος;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *