Στηρίζουμε το ΠΡΙΝ, γινόμαστε συνδρομητές

Μέσα στην περίπλοκη κατάσταση που έχει δημιουργήσει η επιδημία και τα μέτρα έκτακτης ανάγκης, η μάχη της πληροφόρησης και της αντιπληροφόρησης ενάντια στην  κυβερνητική προπαγάνδα και την επίθεση του κεφαλαίου γιγαντώνονται. Το ΠΡΙΝ, τόσο η εφημερίδα όσο και η ιστοσελίδα, έχει να παίξει αναντικατάστατο ανατρεπτικό ρόλο και αυτό έχει ήδη φανεί.  Ταυτόχρονα όμως αντιμετωπίζουμε νέες δυσκολίες. Μια από τις παράπλευρες απώλειες της εξάπλωσης του κορονοϊού και των μέτρων προφύλαξης είναι και η κυκλοφορία των εφημερίδων. Η μείωση της κινητικότητας του κόσμου και το κλείσιμο πολλών σημείων πώλησης οδηγεί σε δυσκολία αγοράς εφημερίδας, με συνέπεια μεγάλη πτώση των πωλήσεων. Οι οικονομικές επιπτώσεις θα είναι μεγάλες, ειδικά για εφημερίδες σαν το ΠΡΙΝ, που δεν έχουν από πίσω τους μεγαλοεπιχειρηματίες, κυβερνήσεις ή αστικά συμφέροντα.

Επιπλέον, λόγω κορονοϊού, το ΠΡΙΝ αναγκάστηκε να ματαιώσει το ετήσιο γλέντι οικονομικής ενίσχυσης της εφημερίδας που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο 21 Μαρτίου.
 

Γι’ αυτό, θέλουμε να ζητήσουμε από τις φίλες και τους φίλους της εφημερίδας μας που έχουν τη δυνατότητα να πηγαίνουν κάθε Κυριακή μέχρι το περίπτερο να συνεχίζουν να αγοράζουν το ΠΡΙΝ. Κάθε αγορά, διακίνηση και στήριξη της εφημερίδας μας σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες είναι πολύτιμη. 

Ωστόσο, καθώς αρκετοί φίλοι μπορεί να μην μπορούν να βρουν το ΠΡΙΝ δίνουμε τη δυνατότητα στους αναγνώστες μας να γίνουν συνδρομητές στην ψηφιακή έκδοση του ΠΡΙΝ με κάπως μικρότερο αντίτιμο (και για μικρότερο χρονικό διάστημα) σε σχέση με τις τρέχουσες συνδρομές ενίσχυσης. Το ΠΡΙΝ θα έρχεται στους συνδρομητές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ψηφιακή μορφή (pdf) κάθε Σάββατο απόγευμα. Για τις επόμενες βδομάδες μπορείτε να γίνετε συνδρομητές για δύο μήνες σε τιμή που ξεκινά από 12 ευρώ (συν όποια ενίσχυση μπορείτε να προσφέρετε).

Βεβαίως υπάρχει η δυνατότητα για εξάμηνη και ετήσια συνδρομή ενίσχυσης με κόστος 50 ευρώ το εξάμηνο (100 το έτος),  που αποτελεί απαραίτητη στήριξη στην εφημερίδα για την απρόσκοπτη έκδοσή της. 

Και για την έκτακτη δίμηνη συνδρομή και για την εξάμηνη/ετήσια μπορείτε να καταθέσετε την πολύτιμη συνεισφορά σας στον εταιρικό λογαριασμό Alpha Bank 260002002006023 (IBAN: GR1801402600260002002006023) και να στείλετε τα στοιχεία σας και το e-mail αποστολής στη διεύθυνση prin@otenet.gr για άμεση ενεργοποίηση. Υπάρχει και η δυνατότητα απευθείας παράδοσης σε κάποιο μέλος της Συντακτικής Επιτροπής.


Σε πείσμα των πολύ δύσκολων καιρών, οι συντάκτες, οι συνεργάτες και οι φίλοι του ΠΡΙΝ θα εντείνουν τις προσπάθειές τους για τη βελτίωση της ποιότητας της εφημερίδας μας και αναβάθμιση της διαδικτυακής μας παρουσίας για να ανταποκριθούμε στη μεγάλη πολιτική πρόκληση που θέτει η εποχή μας. 

Στο χέρι μας είναι να σταθεί το ΠΡΙΝ όρθιο και μάχιμο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *