Η πρώτη συνδικαλιστική αντίδραση ενάντια στην ακροδεξιά επίθεση και “σύλληψη” στον δημοσιογράφο Θράσο Αβραάμ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών(ΕΣΗΕΠΗΝ) καταδικάζει την νέα προκλητική συμπεριφορά ακραίων στοιχείων αυτή τη φορά εις βάρος του Θράσου Αβραάμ εργαζομένου στην ιστοσελίδα  stonisi.gr. Δυστυχώς για πολλοστή φορά η δράση ακραίων αντιδημοκρατικών στοιχείων στην Λέσβο στοχοποιεί εργαζόμενους σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και αποπειράται εκ νέου να επιβάλλει μια ιδιότυπη λογοκρισία δια του εκφοβισμού.

Είναι αυτονόητο ότι οι προσπάθειες εκφοβισμού δεν θα έχουν αποτέλεσμα. Είναι ωστόσο απαραίτητο οι τοπικοί άρχοντες να αναλάβουν δράση έναντι αυτών των μεμονομένων στοιχείων και να αποδείξουν ότι η συντεταγμένη Πολιτεία δεν απειλείται και δεν ανέχεται, αλλά αντιστέκεται και αντιδρά αποτελεσματικά σε όσους επιχειρούν να την υποκαταστήσουν.

Καλούμε τις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές να προβούν στις κατάλληλες ενέργειες ώστε να διασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα όλων όσοι στοχοποιούνται από την μειοψηφία των ακραίων και να διασφαλίσουν την ανεμπόδιστη άσκηση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος στη Λέσβο.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

1 comment for “Η πρώτη συνδικαλιστική αντίδραση ενάντια στην ακροδεξιά επίθεση και “σύλληψη” στον δημοσιογράφο Θράσο Αβραάμ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *