Ανοιχτή επιστολή ΠΟΣΠΕΡΤ για το κρούσμα κορωνοϊό στην ΕΡΤ

Προς:Διευθύνοντα  Σύμβουλο κ. Γαμπρίτσο

Όπως  ήταν  αναμενόμενο  και σας είχαμε προειδοποιήσει  για  αυτό,  ο κορονοϊός   πέρασε  την πόρτα  του ραδιομεγάρου. Το πρώτο κρούσμα  εντός  της ΕΡΤ  επιβεβαιώθηκε και αφορά  σε εργαζόμενο συνάδελφό μας.
Σας καλούμε   έστω και τώρα να  λάβετε προληπτικά και για ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΣΩΠΙΚΟ όχι μόνο εκεί που παρουσιάστηκε το κρούσμα ΟΛΑ τα απαραίτητα  μέτρα  που θα δράσουν  αποτελεσματικά  υπερ της προστασίας  όλων  όσων εργάζονται και κυκλοφορούν  στο  ραδιομέγαρο  στις εγκαταστάσεις  της ΕΡΤ  και στα  εξωτερικά συνεργεία  μεταδόσεων .
Τα  υποτυπώδη μέτρα  που πήρατε, πολύ αργά όπως  τα  μπουκαλάκια  με το αντισηπτικό στα τουρνικέ  της εισόδου  και έξω από τις τουαλέτες   ή τα  μαντηλάκια  και το οινόπνευμα  που  βάλατε  στα control των  studio  προχθές , γνωρίζατε   ότι  δεν  μπορούν  εμποδίσουν  την  διασπορά   αυτού του ιού στους  εργαζόμενους   και στους  επισκέπτες .


Δεν είναι ώρα όμως για καταγγελίες και επιμερισμό ευθυνών. Είμαστε διατεθειμένοι να συμβάλουμε με κάθε τρόπο, ώστε με ψυχραιμία  σύνεση και σοβαρότητα  όλοι  να  αντιμετωπίσουμε  και αυτό  το πρόβλημα, έχοντας  πλήρη συναίσθηση της  αποστολής  της  ΕΡΤ και του Δημόσιου ρόλου της, ειδικά  αυτή  την δύσκολη  περίοδο .
ΥΓ: Έχουμε  την πληροφορία ότι  αρνείστε  να  εφαρμόσετε  την ΠΝΠ  που αφορά στην χορήγηση άδειας ειδικού σκοπού  σε συναδέλφους γονείς  ανηλίκων παιδιών και τις ευπαθείς ομάδες. Σας καλούμε  να αρθείτε  στο ύψος των περιστάσεων και να εφαρμόσετε  και αυτό  το αναγκαίο για  τη δημόσια υγεία  και   την  διευκόλυνση  των συναδέλφων μέτρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *