Nέο οργανόγραμμα στην ΕΡΤ, αυξάνονται οι διευθύνσεις και οι διευθυντές

Οργανωτική λειτουργία που στηρίζεται στο μοντέλο της λειτουργίας και όχι των ξεχωριστών-διαφορετικών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών προγραμμάτων, προβλέπει το σχέδιο του νέου Οργανόγραμμα της ΕΡΤ που δόθηκε προς διαβούλευση στους φορείς των εργαζομένων. Οι “ειδήσεις” του σχεδίου είναι πως συνολικά θα θα υπάρχουν έξι(6) γενικές διευθύνσεις. Συνολικά υπάρχουν 32 διευθύνσεις και 5 υποδιευθύνσεις.

Δημιουργείται ξεχωριστή γ.δ μάρκετινγκ-διαφήμισης, στη γ.δ ενημέρωσης ενσωματώνονται όλες οι ενημερωτικές λειτουργίες, το τμήμα των Νέων Μέσων και οι Περιφερειακοί σταθμοί της ΕΡΑ, όπως επίσης και το Πρώτο Πρόγραμμα.

Στη γ.δ Προγράμματος δημιουργείται θέση αναπληρωτή γενικού διευθυντή και μεταφέρονται εκεί τα Μουσικά Σύνολα, τα ραδιόφωνα Δεύτερο, Κόσμος, Τρίτο και το διεύθυνση Απόδημου ελληνισμού μαζί με την ERT World και τη Φωνή της Ελλάδας. Η ΕΡΑ ΣΠΟΡ όπως η ERT Sports εντάσσεται σε μια νέα διεύθυνση αθλητικού προγράμματος.

Στη γενική διεύθυνση τεχνολογίας επιστρέφει η διεύθυνση τεχνικής λειτουργίας τηλεόρασης αλλά και η παλιά γενική διεύθυνση Νέων Μέσων. Δημιουργούνται δυο θέσεις αναπληρωτών γενικών διευθυντών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *