ΠΟΣΠΕΡΤ για το θάνατο του Σπ.Κρητικού

Ο Σπύρος Κρητικός δεν είναι πιά μαζί μας. 
Ο εκλεκτός συνάδελφος μουσικός, ο έντιμος μαχητής, ο συνεπής συναγωνιστής του αγώνα ενάντια στο μαύρο της ΕΡΤ, έχασε την μάχη που έδινε στην εντατική, ένα μήνα περίπου μετά  την αυτοθυσία του, όταν ενώ ο ίδιος είχε απεγκλωβιστεί από το φλεγόμενο τριώροφο στην Κέρκυρα, όρμηξε ξανά μέσα στην φωτιά για να σώσει συμπολίτες του.
Ο Σπύρος Κρητικός υπηρέτησε την τέχνη του και την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ επί σειρά ετών με ήθος, τιμιότητα και καλλιτεχνική ευαισθησία, κατέχοντας την θέση του Β’ Κορυφαίου στην ομάδα των κλαρινέτων.


Όσοι τον ζήσαμε από κοντά όλα αυτά τα χρόνια, με το απαράμιλλο χιούμορ του, την καυστική του ειλικρίνεια, την μαχητικότητα και αγωνιστικότητα που τον χαρακτήριζε στην υπεράσπιση των αγώνων για το δίκαιο και την αλήθεια που παραβιαζότανε, γνωρίζουμε καλά οτι χάσαμε έναν άξιο συναγωνιστή, έναν πολύτιμο φίλο, έναν σπουδαίο Άνθρωπο.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ εκφράζει τα θερμά της συλληπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.
Καλό παράδεισο Σπύρο. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.
Παραθέτουμε πιό κάτω  την ανακοίνωση   της οικογένειας του αείμνηστου Σπύρου:

Την Τρίτη 14 Ιανουαρίου και ώρα 15:00 θα τελεστεί τρισάγιο στη μνήμη του πατέρα μου Σπυρίδωνος Κρητικού στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σουρμένων Ελληνικού στην Αθήνα, και την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου και ώρα 15:00 θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Λάζου στο Μαντούκι Κέρκυρας. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *