Για 195 ημέρες η Όλγα Τρέμη στην ΕΡΤ

Με τη μέθοδο της μεικτής παραγωγής ανεβαίνει στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής η Όλγα Τρέμη, ως παρουσιάστρια της εκπομπής “Δέκα”. Μαζί της ο Αντώνης Δελατόλλας και ο Ηλίας Κανέλλης συν ακόμη έξι δημοσιογράφοι που θα εργάζονται για την παραγωγή της εταιρείας Arcadia Media ΑΕ η οποία προσφέρει τους δημοσιογράφους ενώ η ΕΡΤ θα παράσχει το στούντιο και τα τεχνικά μέσα.

Η μικτή παραγωγή εγκρίθηκε για 195 επεισόδια, 19 επεισόδια ως το τέλος του 2019 και τα υπόλοιπα για το 2020. Το ποσό που θα στοιχίσει στην ΕΡΤ ανέρχεται σε 716.251 ευρώ, πλέον ΦΠΑ 24% και εισφορές ύψους 77.025 ευρώ, ενώ το κόστος των ιδίων μέσων εντός κρατικής τηλεόρασης ανέρχεται σε περίπου 91.000 ευρώ.

Η εκπομπή θα μεταδίδεται από Δευτέρα ως Πέμπτη στις δέκα το βράδυ και είναι η πρώτη ιδέα της διοίκησης Κ.Ζούλα που υλοποιείται στην ενημέρωση της κρατικής τηλεόρασης.

Η εταιρεία Arcadia Media είναι αυτή που έχιε αναλάβει πολλές ενημερωτικές εκπομπές στα ιδιωτικά κανάλια, μεταξύ άλλων και τις εκπομπές “Νέοι Φάκελοι”, του Αλ. παπαχελά, “42 Λεπτά” της Μ. Ζαχαρέα, “Έλλη” της Έλλης Στάη, τους “Πρωταγωνιστές” του Στ. Θεοδωράκη, την “Έρευνα” του Π. Τσίμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *