Δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα για ανέργους

Οι άνεργοι του σήμερα, οι προγραμματιστές του αύριο

Ένα δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα πληροφορικής για Έλληνες ανέργους, με στόχο την εισαγωγή των αποφοίτων στην αγορά εργασίας, ως προγραμματιστές σε εταιρείες τεχνολογίας, έχει ανακοινώσει η Social Hackers Academy που απευθύνεται σε ανέργους. Όπως δηλώνει η εταιρεία

Το κύριο πρόγραμμα είναι ένα 7μηνο πρόγραμμα εκμάθησης και εξοικείωσης με τον κώδικα που ονομάζεται “Full-Stack Web Development Course”, το οποίο εκπαιδεύει τους Έλληνες Άνεργους στο πώς να αναπτύσσουν Ιστοσελίδες και εφαρμογές για το Internet, από το μηδέν.

Οι φοιτητές διδάσκονται μέσα από ένα εντατικό μάθημα προγραμματισμού (front & back-end technologies), στο οποίο θα πρέπει να παραδίδουν εβδομαδιαίες εργασίες, ενώ παράλληλα θα λαμβάνουν υποστήριξη από την ομάδα του οργανισμού και τους καθηγητές, μέσω online εργαλείων επικοινωνίας.

Στην ανακοίνωση σημειώνει πως η Social Hackers Academy (ή SHA), στοχεύει στην ενσωμάτωση ατόμων που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες (συμπεριλαμβανομένων των Ελλήνων Ανέργων) στην κοινωνία. Μέχρι στιγμής, η Social Hackers Academy έχει βρει θέσεις εργασίας σε περισσότερους από 23 απόφοιτους και έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο 27 εταιρειών που συμβάλλουν στο έργο της και προσφέρουν θέσεις εργασίας ή/και μαθητείας σε αποφοίτους των προγραμμάτων της.

Το ​Full-Stack Web Development Course​ περιλαμβάνει:

  • ●  120 ώρες εκπαίδευσης σε ικανότητες προγραμματισμου.
  • ●  30 ώρες εκπαίδευσης σε soft skills (CV, Linked-In κτλ).
  • ●  ευκαιρίες διασύνδεσης με εταιρείες του τεχνολογικού τομέα, μέσω μηνιαίωνεκδηλώσεων / συναντήσεων. Περισσότερες πληροφορίες για το μάθημα:
  • ●  Το πρόγραμμα παρέχεται ​δωρεάν ​όπως και ο​ ​εξοπλισμός (φορητοί υπολογιστές).
  • ●  Τα μαθήματα γίνονται στα αγγλικά.
  • ●  Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές πρέπει να έχουν κάρτα ΟΑΕΔ.
  • ●  Τα μαθήματα γίνονται στις αίθουσές μας, 3 φορές / εβδομάδα κατά τις βραδινέςώρες.
  • ●  Οι εκπαιδευτικοί είναι επαγγελματίες προγραμματιστές.Πως μπορεί κάποιος να κάνει αίτηση:Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές θα πρέπει να εγγραφούν / συνδεθούν ​στη νέα μας πλατφόρμα​ για να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους και να ολοκληρώσουν όλα τα βήματα! Ένα εκπαιδευτικό βίντεο σχετικά με τα βήματα για τη χρήση της πλατφόρμας μπορείτε να βρείτε ​εδώ​!Για πληροφορίες / ερωτήσεις:SHA Ιστοσελίδα: ​www.socialhackersacademy.org
    SHA Mail: admissions@socialhackersacademy.org
    SHA Τηλέφωνο: 210-3003124

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *