Οριστικά η 6η τηλεοπτική άδεια στον Βαγγέλη Μαρινάκη

one channelΗ έκτη άδεια πανελλαδικής εμβέλειας κατοχυρώθηκε σήμερα και επίσημα από το ΕΣΡ στην εταιρεία Alter ego του Βαγγέλη Μαρινάκη. Στην ανακοίνωση του το  ΕΣΡ αναφέρει ότι «ανακήρυξε, κατά πλειοψηφία, οριστική δικαιούχο άδειας παρόχου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου με βάση την Προκήρυξη 1/2019 του ΕΣΡ την εταιρεία με την επωνυμία “ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ”».

Στην απόφαση καταγράφονται όλα τα βήματα ελέγχου των οικονομικών και όπως επισημαίνεται:

“Η οριστικώς προεπιλεγείσα υποψήφια εταιρεία απέστειλε την υπ ́ αριθμόν πρωτοκόλλου 3846/25.7.2019 απάντησή της, με την οποία ενημέρωσε το ΕΣΡ ότι «το ποσό της πρώτης δόσης από τις δέκα ετήσιες ισόποσες δόσεις του τιμήματος της άδειας προέρχεται κατά το ποσό των δύο εκατομμυρίων πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ από ταμειακά διαθέσιμα της Εταιρείας από τη μέχρι σήμερα δραστηριότητά της και κατά το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ από επικείμενη κατ ́ ελάχιστον ισόποση αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου που θα καλυφθεί στο σύνολό του από τον μόνο μέτοχο της Εταιρείας (….) και προέρχεται από την επιχειρηματική ναυτιλιακή δραστηριότητά του». Προσκόμισε δε σχετικά αντίγραφα τραπεζικών λογαριασμών της.

Η εταιρεία θα πρέπει να καταβάλει την πρώτη δόση των 35 εκατ. ευρώ και να χορηγήσει στο ΕΣΡ τα έγραφα τνω πιστοποιημένων ελέγχων των οικονομικών της στοιχείων.

Στο μεταξύ το One Channel ήδη εκπέμπει σε διαδικτυακές πλατφόρμες, αναμένεται να βγει στις οθόνες περίπου στα τέλη Οκτωβρίου και αυτό το διάστημα οριστικοποιείται η ομάδα στην ενημέρωση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *