Υπό την πίεση απεργιών στην ΕΡΤ υπέγραψε ο υπουργός!

ερτερτερτΟι απεργιακές κινητοποιήσεις στην ΕΡΤ ανεστάλλησαν μετά την υπογρεαφή που έβαλε ο κ. Χουλιαράκης στην υπουργική απόφαση που αφορά στους συμφιφισμούς από την αναβίωση της εργασιακής σχέσης των εργαζομένων της ΕΡΤ. Την απόφαση έλαβε η ΠΟΣΠΕΡΤ. Η υπογραφή στο παραπέντε της απόφασης έβγαλε από το καθεστώς ντροπής και τις συνδικαλιστικές ενώσεις που πίεζαν για καταδίκη των απεργιακών κινητοποιήσεων και των “συνδικαλιστών” -ανεξαρτήτου κομματικού χρώματος- που πίεζαν μη τυχόν και αποφασισθούν απεργίες και από τους δημοσιογράφους.

Η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Η Διοίκηση της ΕΡΤ μας ενημέρωσε ότι υπογράφηκε και από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Χουλιαράκη η σχετική έγκριση για την εφαρμογή της ΚΥΑ. Έτσι ολοκληρώθηκε ο κύκλος των υπογραφών και ξεκινάει άμεσα η εφαρμογή της.
Η ΠΟΣΠΕΡΤ, μετά από αυτή την εξέλιξη, αναστέλλει τις απεργιακές κινητοποιήσεις και αναμένει την επίλυση των υπολοίπων αιτημάτων που αφορούν την οικονομοτεχνική συνέχεια της εταιρίας και για τις οποίες η ενημέρωσή μας είναι ότι προχωρούν θετικά. Θα αναμένουμε.
Συνάδελφοι
Χωρίς κομπορρημοσύνες, μη ξεχνώντας όσους βοήθησαν και βάζοντας στην άκρη όλα αυτά τα γνωστά πρόσωπα και σωματεία που με απαράδεκτες αντισυνδικαλιστικές – αντισυναδελφικές ενέργειες, προβοκατόρικες μεθόδους, κινδυνολόγους σε ρόλο Κασσάνδρας
που για ιδιοτελή τους συμφέροντα στρέφονταν κατά των ενεργειών και των ομόφωνων αποφάσεων της ΠΟΣΠΕΡΤ, προχωράμε διεκδικώντας ακόμα και τα αυτονόητα.
Ότι έχει κερδηθεί μέχρι σήμερα, δεν μας το έχει χαρίσει κανείς.
Συνεχίζουμε ενιαία και δυναμικά για τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων, τη θωράκιση και την αδιάλειπτη λειτουργία της ΕΡΤ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *