Περιμένουν τη νέα Κυβέρνηση στην ΕΡΤ, παγώνουν τα αθλητικά συμβόλαια!

αθλητικάΕΡΤΜε απόφαση του ΔΣ η διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης αποφάσισε να δώσει παράταση μέχρι τις 30 Ιουλίου για την οριστική έγκριση των ποδοσφαιρικών τηλεοπτικών συμφωνιών. Είναι προφανές πως η απόφαση αυτή ελήφθη εξαιτίας των επικείμενων βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου! Η διοίκηση της ΕΡΤ παρέτεινε το προσύμφωνο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων ως το τέλος Ιουλίου.

Παρακάτω η απόφαση όπως ελήφθη στο ΔΣ Απόφαση ΔΣ

Στην Αθήνα, σήμερα, 7 Ιουνίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00, στα γραφεία της εταιρίας συνήλθε σε συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.» («ΕΡΤ ΑΕ»), ύστερα από πρόσκληση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Κατά τη συνεδρίαση παρέστησαν ο κ. Χριστόφορος – Ευτύχιος Λεοντής, Πρόεδρος του ΔΣ, ο κ. Ιωάννης Δρόσος, Διευθύνων Σύμβουλος, ο κ. Ελευθέριος Αρβανίτης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, ο κ. Δημήτριος Παπαδημητρίου, η Κατερίνα Τσατσαρώνη και ο κ. Αριστοτέλης Μεταξάς, Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Παρέστησαν, επίσης, ο κ. Βασίλειος Πατσιαντός, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Νομικών Υπηρεσιών και η κα Ελισάβετ Βιδάλη Κελαγιάννη, γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αφού διαπιστώθηκε απαρτία, αρχίζει η συζήτηση των κατωτέρω θεμάτων της ημερησίας διατάξεως:

Θέμα 32ο: Τροποποίηση ΑΔΣ 2725/12.4.2019 (Πρακτικό 189, Θ. 8ο: Παράταση ισχύος του από 10.08.2018 Προσυμφώνου Διάθεσης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων και Λοιπών Θεμάτων).

Το Διοικητικό Συμβούλιο, λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Νομικών Υπηρεσιών, σχετικά με το από 10.08.2018 προσύμφωνο διάθεσης τηλεοπτικών δικαιωμάτων και λοιπών θεμάτων μεταξύ της ΕΡΤ ΑΕ και των επτά ΠΑΕ, αποφασίζει με πέντε ψήφους υπέρ και μία λευκή ψήφο και τροποποιεί την ΑΔΣ 2725/12.4.2019 (Πρακτικό 189, Θ. 8ο: Παράταση ισχύος του από 10.08.2018 Προσυμφώνου Διάθεσης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων και Λοιπών Θεμάτων) και παρατείνει την ισχύ του έως την 30.07.2019.

ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ Ζ. ΔΡΟΣΟΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *