Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δίπλα στον Τζ. Ασάνζ

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλει τη σύλληψη του Τζούλιαν Ασάνζ από τις Βρετανικές αρχές, μέσα από την πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο στην οποία είχε βρει καταφύγιο τα τελευταία έξι χρόνια, και στην επικείμενη έκδοση του στις ΗΠΑ.
Ο  Ασάνζ διώκεται από τις Αμερικάνικες αρχές και απειλείται με φυλάκιση δεκάδων χρόνων για το “έγκλημα”  της δημιουργίας της ενημερωτικής πλατφόρμας WikiLeaks από την οποία όλος ο κόσμος έμαθε, μέσω της αποκάλυψης απόρρητων εγγράφων και στοιχείων, για τα εγκλήματα πολέμου
των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ, για τη βιομηχανική κατασκοπεία, για κρυφούς λογαρισμούς off shore εταιριών στα νησιά Κέιμαν, για τις προσπάθειες της Κλίντον να σαμποτάρει την καμπάνια του Σάντερς στις προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών και πολλά άλλα που επιβεβαιώνουν τη σαπίλα του καπιταλισμού στις ΗΠΑ και στην ΕΕ.
Στον Ασάνζ και στη WikiLeaks χρωστάμε την επιβεβαίωση, και με επίσημο τρόπο, όλων όσων το αντικαπιταλιστικό, αντιμπεριαλιστικό και αντιπολεμικό κίνημα καταγγέλει και παλεύει ενάντια όλα αυτά τα χρόνια. Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση του χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *