Στάση εργασίας στην ΕΡΤ ενάντια στην προβολή της Χ.Α

ΠΟΣΠΕΡΤ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΠΟΣΠΕΡΤ:  ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ THΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27/2/2019 ΑΠΟ ΤΙΣ 16.00 ΕΩΣ ΤΙΣ 17.00
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΗΣ Χ.Α ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ

Αυτοί που με δημόσιες δηλώσεις τους ταυτίζονται «λόγω και έργω» με τα SA, τα SS και κάθε άλλο κομμάτι του ναζιστικού απόπατου της ιστορίας, αυτοί που δημόσια απειλούν κάθε δημοκράτη προειδοποιώντας ότι τα τάγματα εφόδου τους «ακονίζουν τις ξιφολόγχες στα πεζοδρόμια», αυτοί που μιλούν για τον δολοφόνο του Π.Φύσσα λέγοντας
«Καλά έκανε, ήταν ένα κωλόπαιδο και μισό …καλά να πάθει.» (Δικη της Χ.Α – 241η Συνεδρίαση, Αίθ. Γυν. φυλακών Κορυδαλλού, 16.4.2018 – Ηχητικό με αριθ. 9336 [Δεβελέκος για Φύσσα]), δεν έχουν το δικαίωμα να εμφανίζονται στη δημόσια ραδιοτηλεόραση για να προβάλλουν την ρατσιστική, διχαστική και μισάνθρωπη «κοσμοαντίληψή» τους.

Αντίθετα η ΕΡΤ είναι υποχρεωμένη να προβάλλει την δίκη στην οποία, σύμφωνα με την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών, σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της Χ.Α (εκτός όλων των άλλων) είναι κατηγορούμενη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, και να ενημερώνει τους πολίτες για την εξέλιξή της.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ έχουν βρεθεί ουκ ολίγες φορές στο στόχαστρο αυτής της οργάνωσης, όπως πρόσφατα ο Κώστας Παπαδάτος, η Ελίνα Κολύβα και η Σόνια Φίλη.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ που επίσης έχει κατά καιρούς γίνει στόχος της Χ.Α, προκηρύσσει στάση εργασίας την Τετάρτη 27/2/2019 από τις 16.00 έως τις 17.00, επαναλαμβάνοντας την πάγια θέση της, να μην υπάρχει κανενός είδους προβολή της Χ.Α από την ΕΡΤ, πλην εκείνης που αφορά στην ενημέρωση των πολιτών για την εξελισσόμενη δίκη αυτής της – και κατά το κατηγορητήριο – εγκληματικής οργάνωσης .

Προτρέπουμε τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ αλλά και κάθε δημοκράτη πολίτη να συμμετάσχουν στην αντιφασιστική συγκέντρωση ενάντια στην τηλεοπτική προβολή των νεοναζί, που οργάνωσε η ΚΕΕΡΦΑ με την Αριστερή Πρωτοβουλία Εργαζομένων ΕΡΤ και η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 27/2/2019 στις 15.30 στο προαύλιο της ΕΡΤ.

Όλοι όσοι αγωνιστήκαμε για την ΕΡΤ της κοινωνίας, κόντρα σε κάθε είδους πολιτική μαυρίλα, δεν τρομοκρατούμαστε ούτε βάζουμε στην ίδια ζυγαριά τα μαλάματα των αγωνιστών της δημοκρατίας και την κοπριά της ναζιστικής ιδεολογίας, και καλούμε κάθε δημοκράτη να απαιτήσει να καταδικασθούν και να διαλυθούν επιτέλους τα τάγματα εφόδου της Χ.Α πριν θρηνήσουμε κι άλλους Παύλους.

Ο φασισμός πρώτα έρχεται για τους «άλλους» και μετά για όλους…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *