Απολύθηκε γιατί δεν έδειχνε …χαρούμενη στη δουλειά!

insiderΌλα τα έχουμε ακούσει στον δημοσιογραφικό κλάδο. Αλλά αιτία απόλυσης επειδή δεν είναι χαρούμενος ο εργαζόμενος, πρώτη φορά ακούμε. Κι όμως αυτή ήταν η αιτιολογία για να απολυθεί δημοσιογράφος από την ιστοσελίδα insider.gr του συγκροτήματος ιστοσελίδων Liquid Media η οποία ελέγχει συνολικά δώδεκα ιστοσελίδες στο διαδίκτυο. Η δημοσιογράφος που εργάζεται από το 2015 στο insider στο επιχειρηματικό ρεπορτάζ ενημερώθηκε από τον γενικό διευθυντή της εταιρείας Δ.Πεφάνη πως γίνονται περικοπές και επιλέχθηκε επειδή “δεν πηγαίνει χαρούμενη στη δουλειά της”!

Πριν λίγες μέρες από την ίδια ιστοσελίδα έγιναν άλλες δυο απολύσεις συντακτών και την ίδια στιγμή με αγγελία ζητούνται νέοι συντάκτες! Προφανώς απαραίτητος όρος είναι να είναι “χαρούμενοι”, ευτυχισμένοι στο χώρο της εργασίας, να πληρώνονται με λιγότερα χρήματα και να πανηγυρίζουν στο χώρο της εργασίας!

Η εταιρεία Liquid Media διαφημίζει στο διαδίκτυο τα εκατομμύρια των “αναγνωστών” της και την επαγγελματική επάρκεια του δυναμικού της. Φαίνεται πως η καλή δουλειά από καλούς συντάκτες δεν επαρκεί πλέον στη διοίκηση και τα στελέχη της, θα πρέπει να δείχνουν και χαρούμενοι!

 

2 comments for “Απολύθηκε γιατί δεν έδειχνε …χαρούμενη στη δουλειά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *