Απαγορεύουν δημοσιεύσεις γιατί δεν φαίνονται οι χορηγοί του Ολυμπιακού!

ΚΑΕ Ολυμπιακός«Πρωτοφανής ενέργεια κατά της 24MEDIA και του Sport24.gr από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Με εξώδικό της προσπαθεί να θέσει όρους στον τρόπο κάλυψης του ρεπορτάζ της ομάδας, στο Νο1 μέσο αθλητικής ενημέρωσης στην Ελλάδα».
Το δημοσίευμα του Sport24 αναφέρεται στο εξώδικο της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην 24MEDIA, με το οποίο απαγορεύει στην ιστοσελίδα να δημοσιεύει ρεπορτάζ αν στη φωτογραφία δεν φαίνονται ολοκάθαρα οι χορηγοί της ομάδας!

Η εταιρεία μέσω του διευθύνοντος συμβούλου Ν. Πεφάνη ενημέρωσε και την Ένωση Συντακτών, χαρακτηρίζοντας την ενέργεια της ΚΑΕ Ολυμπιακός “απαράδεκτη”. Όπως γράφει στην ιστοσελίδα “η ΚΑΕ Ολυμπιακός χρεώνει στην 24MEDIA τυχόν προβλήματα στις σχέσεις με τους χορηγούς της. Χρησιμοποιεί ακόμα και τον όρο “αντισυναλλακτική συμπεριφορά”, ενώ ουδεμία συναλλαγή υπάρχει ανάμεσα στα στις δύο πλευρές πέρα από την αυτονόητη κάλυψη και προβολή του ρεπορτάζ της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού η οποία ουδέποτε ήταν “συναλλακτική”.

Όσον αφορά την 24MEDIA η άμεση απάντηση είναι απλή. Τα Μέσα μας θα συνεχίσουν να καλύπτουν όπως κάνουν μέχρι τώρα τις δραστηριότητες της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού με απόλυτο σεβασμό στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, όπως πράττουν τόσα χρόνια και με μοναδικό γνώμονα την ενημέρωση των αναγνωστών μας τους οποίους σεβόμαστε και είναι οι μόνοι στους οποίους “λογοδοτούμε”.
Η εταιρεία καλεί τις αρμόδιες αρχές να πάρουν άμεσα θέση καταδικάζοντας την ενέργεια της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Το εξώδικο έχει σταλεί σε ΕΣΗΕΑ, ΠΣΑΤ, Ενωση Φωτορεπόρτερ από όπου ζητείται και άμεση παρέμβαση για την ενέργεια της ποδοσφαιρικής διοίκησης.

Ολόκληρο το εξώδικο της ΚΑΕ Ολυμπιακός μπορείτε να το δείτε εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *