Δημοσιογράφοι της ΕΡΤ 3 καταγγέλουν τη “βόμβα” Σπυράκη στο ΣΚΑΙ

spyraki-skaiΣπυράκη: «Όμως βόμβα δεν μπήκε στην ΕΡΤ, μπήκε στον Σκάι». Καταγγελία δημοσιογράφων ΕΡΤ3 στην ΕΣΗΕΜ-Θ για τις δηλώσεις της

Αναδημοσίευση από το o-dromos.blogspot

Επιστολή-καταγγελία απέστειλαν δημοσιογράφοι της ΕΡΤ3 στο ΔΣ, στο Πειθαρχικό Συμβούλιο και στο Συμβούλιο Τιμής και Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΜ-Θ για τις δηλώσεις της εκπροσώπου τύπου της ΝΔ, Μαρίας Σπυράκη, στον Σκάι: «Όμως βόμβα δεν μπήκε στην ΕΡΤ, μπήκε στον Σκάι».

Η επιστολή-καταγγελία έχει ως εξής:
Θεσσαλονίκη 18/12/2018

ΠΡΟΣ: ΔΣ ΕΣΗΕΜ-Θ

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΣΗΕΜ-Θ

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΣΗΕΜ-Θ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Στο παρακάτω βίντεο, από την εκπομπή «Αταίριαστοι» του Σκάι (17/12/2018), η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη λέει: “Βόμβα μπήκε στον Σκάι, όχι στην ΕΡΤ”. Αντιλαμβάνεται τι λέει; Αντιλαμβάνεται τι σημαίνει ηθική αυτουργία αν συμβεί κάτι στην ΕΡΤ;

Όταν ο δημοσιογράφος της λέει: “και να μην μπει ποτέ Παναγία μου”, δεν σχολιάζει και συνεχίζει απτόητη…

https://www.youtube.com/watch?v=p01_ut-x_GQ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, δεδομένου ότι η κ.Σπυράκη είναι και μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ, ζητούμε να εξετάσουν το θέμα τα όργανα της Ένωσης μας (ΔΣ, Πειθαρχικό καθώς και Συμβούλιο Τιμής και Δεοντολογίας).

1 comment for “Δημοσιογράφοι της ΕΡΤ 3 καταγγέλουν τη “βόμβα” Σπυράκη στο ΣΚΑΙ

 1. December 19, 2018 at 7:47 am

  Κ. ΣΠΥΡΑΚΗ Η ΠΟΣΠΕΡΤ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΚΑΙ.Η ΝΔ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΕΙ Η ΕΡΤ ;;;

  Όπως δηλώσαμε , καταδικάζουμε με έντονο τρόπο την βομβιστική επίθεση εναντίον του ΣΚΑΙ και κάθε τρομοκρατική ενέργεια που έχει σαν στόχο τα ΜΜΕ.

  Δεν είδαμε όμως μέχρι στιγμής το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να έχει καταδικάσει τις κατά καιρούς δημοσιευθείσες σε φιλικές προς τη ΝΔ ιστοσελίδες και στα social media προτροπές

  φερομένων ως οπαδών της για τρομοκρατικές ενέργειες εναντίον της ΕΡΤ, τις οποίες έχουμε δημόσια καταγγείλει απο τον περασμένο Ιούνιο με στοιχεία (βλ.εδώ), και οι οποίοι ξεκάθαρα προτείνουν π.χ την “ταυτόχρονη ανατίναξη της ΕΡΤ και της ΕΡΤ3 σε ζωντανή μετάδοση απο τον ΣΚΑΙ”.

  Το μόνο που είδαμε ήταν την εκπρόσωπο τύπου της Ν.Δ κ. Σπυράκη να “διανθίζει” τον δημόσιο λόγο της με την επισήμανση : “όμως βόμβα δεν μπήκε στην ΕΡΤ, μπήκε στον ΣΚΑΪ” (βλ. εδώ).
  Δεν θελουμε να πιστέψουμε ότι
  στη ΝΔ επικρατεί η αντίληψη πως τυχόν ανατίναξη της ΕΡΤ, εάν ο μη γένοιτο πραγματοποιηθούν τέτοιου είδους εγκληματικές δημόσιες προτροπές, δεν θα εκτιμηθεί ως τρομοκρατική ενέργεια αλλά ως “απλούστερη λύση” από αυτήν που πρόσφατα πρότεινε εμμέσως πλην σαφώς ο εκπρόσωπος της κ. Κυρανάκης (βλ. εδώ), ο οποίος ξεπερνώντας ακόμα και τον αρχηγό του, μίλησε για εύρεση πόρων 180 εκατομμυρίων ευρώ απο την κατάργηση του κόστους λειτουργίας της ΕΡΤ.Τώρα πως θα αρπάξει τα 180.000.000 ευρώ απο την ΕΡΤ (τα οποία ξεχνά ότι δεν προέρχονται απο τον κρατικό προϋπολογισμό αλλά απο το ανταποδοτικό τέλος και τις διαφημίσεις) χωρίς να την κλείσει και να μετατρέψει το ανταποδοτικό τέλος των 3 ευρώ σε άμεσο φόρο, μόνο εκείνος, ο αρχηγός του και οι παρατρεχάμενοι του εραστές του οικονομικού μοντέλου Πινοτσέτ γνωρίζουν.

  Συμπέρασμα

  Τα Χριστούγεννα έρχονται και ο Ηρώδης μαζί με τους Φαρισαίους προσπαθούν να τα …εκσυγχρονίσουν νεοφιλελευθέρως.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *