44 υποψήφιοι, “5 παρατάξεις” για το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ

Με “ενιαίες παρατάξεις” κατέρχονται στις εκλογές του ΕΔΟΕΑΠ που αρχίζουν αύριο και θα ολοκληρωθούν στις 24 Νοέμβρη οι περισσότεροι από τους συνολικά 44 υποψήφιους για το νέο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ. Η συμμαχία των παρατάξεων που πρόσκεινται σε Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ (Ενωμένοι δημοσιογράφοι και Συσπείρωση) που έχουν και την πλειοψηφία στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ προβάλλουν “ενιαίο” ψηφοδέλτιο με 10 κοινούς υποψήφιους ενώ η αντιπολίτευση της παράταξης “Νέας ΕΣΗΕΑ” που επίσης πρόσκειται στη Ν.Δ, κατεβαίνει επίσης ενιαία με την προσθήκη υποψηφίου που ανήκε στην παράταξη της ΚΕΔ. Οι παρατάξεις της “Δημοσιογραφικής συσπείρωσης” (ΠΑΜΕ Τύπου) και “Μέτωπο για την Ανατροπή” (Πανελλαδικό σχήμα αντικαπιταλιστικών κινήσεων στα ΜΜΕ) κατέρχονται επίσης με δικούς τους υποψήφιους. Τέλος η ΠΟΣΠΕΡΤ πρότεινε τους δικούς της υποψήφιους για το νέο ΔΣ. Οι υπόλοιποι που συμπληρώνουν το ψηφοδέλτιο των 44 υποψηφίων έχουν κάνει τις δικές τους συμφωνίες αλληλοστήριξης με τις παρατάξεις, αν και εμφανίζονται ως “ανεξάρτητοι”.

Οι υποψήφιοι για το ΔΣ είναι οι:

Μαζί για τον ΕΔΟΕΑΠ (Ενωμένοι δημοσιογράφοι-Συσπείρωση) : Καπάκος Σταύρος, Αγγελική Γυπάκη, Θεοδωρακάκος Κυριάκος, Κουμπιάς Δημήτρης, Καταϊφτσής Σίμος (Μάκης), Μιχαλίτσης Νίκος, Μπερδήμας Θέμης, Δημοσιογράφος, Σαμαράς Παναγιώτης (Πάνος), Τάτσης Βαγγέλης, Φωκιανίδης Αναστάσιος (Τάσος).

Νέα ΕΣΗΕΑ: Βότσκαρης Γι΄΄ώργος, Βασιλάκου Μαριάνα, Δαυλός Κώστας, Καρούζος Νίκος, Καρέλλης Κώστας, Ρωμανός Κτσερώνης, Λαγανάς Αλέξανδρος, Ντελέκος Κώστας, Ρέτσιος Τάσος, Σταθάτου Άντζα.

Μέτωπο για την Ανατροπή (Πρωτοβουλία για την Ανατροπή, Ασύνταχτο Μέτωπο δημοσιογράφων): Αγγέλης Γιάννης, Αναστασιάδης Τάσος, Παπαχριστούδη Ματίνα, Κώστας Χατζηγεωργίου.

ΠΑΜΕ Τύπου: Ζάχαρης Πάνος, Κουτσοβίλης Στράτος, Μηλιώνης Γιώργος, Πολύζου Κώστας, Χαραλαμπίδης Παναγιώτης.

ΠΟΣΠΕΡΤ: Νταής Δημήτρης, Κοτσερώνης Ρωμανός, Πολύζου Κώστας

Οι άλλοι υποψήφιοι είναι οι : Αξελός Χρ., Γκάνας Μ. Ν. Ιατρίδης, Κοντράρου Τζ., Κούβαλη Δ., Μουστάκης Π., Νικητόπουλος Στ., Παπαϊωάννου Τ., Πέππας Δ. , Σεφερλής Θ., Τζάγιας Γ., Τζανίδης Χρ και Τραϊου Ελ. , Χειμωνίδης Μιχ.



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *