“Θα πληρώσει μισθούς”, λέει η Left media

Μέσα σε δέκα ημέρες θα καταβληθεί ο μισθός του περασμένου Ιουλίου στους εργαζόμενους στην “Αυγή” και “Στο Κόκκινο” σύμφωνα με την Left media. Η εταιρεία ζήτησε από την ΕΤΕΡ  με επιστολή της να αναβληθεί η αυριανή 3μερής συνάντηση στο ΣΕΠΕ όπου έχουν προσφύγει οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ραδιοφωνικού σταθμού. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΤΕΡ η οποία αποδέχθηκε το αίτημα της αναβολής, η Left Media δεσμεύθηκε εγγράφως για την καταβολή των οφειλόμενων μισθών των εργαζομένων τεχνικών.

Συγκεκριμένα  η επιστολή προς την Ένωση αναφέρει :

«…σας ενημερώνουμε ότι οι οφειλές προς τους εργαζομένους της εταιρείας  “LEFT MEDIA A.E”  θα καταβληθούν ως εξής: ο μισθός Ιουλίου εντός 10 ημερών  και ο μισθός Αυγούστου εντός του τρέχοντα μήνα, Για το λόγο αυτό και επειδή η κατάσταση αρχίζει να εξομαλύνεται  θα θέλαμε να συμφωνήσετε στην αναβολή της από 12/9/2024 συζήτησης στο ΣΕΠΕ.».

Μετά από αυτό η ΕΤΕΡ ζήτησε να μετατοπισθεί η συζήτηση της εργατικής διαφοράς στις αρχές του επόμενου μήνα όπου και θα διαπιστωθεί εάν έχουν τηρηθεί οι ως άνω έγγραφες δεσμεύσεις.

Η ΕΤΕΡ ζητά από τα μέλη της να μείνουν σε επαγρύπνηση μέχρι το οριστικό τέλος της πολύμηνης ταλαιπωρίας τους και την επαναφορά της κανονικότητας στην λειτουργία του ραδιοσταθμού. Σε κάθε αντίθετη περίπτωση η Ένωσή μας θα κάνει τα πάντα για την υπεράσπιση των συμφερόντων των συναδέλφων μας στον ραδιοσταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5», όπως άλλωστε πράττει πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *