Ημέρα: 5 Σεπτεμβρίου 2024

Οι απλήρωτοι στα ΜΜΕ ΣΥΡΙΖΑ διαδηλώνουν έξω από την Κεντρική Επιτροπή

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης καλούν οι εργαζόμενοι στα δυο Μέσα του ΣΥΡΙΖΑ, “Αυγή” και “Στο Κόκκινο” έξω από τα γραφεία όπου θα πραγματοποιηθεί αύριο η κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. Οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι και έχουν να αντιμετωπίσουν την πλήρη απαξίωση και αδιαφορία της ηγεσίας του κόμματος. Η συλλογή υπογραφών στο μεταξύ στο κείμενο του ραδιοφωνικού σταθμού συνεχίζονται από ανθρώπους των κινημάτων και του αγώνα, ενώ η ΕΣΗΕΑ με απόφαση της στηρίζει τους απεργούς δημοσιογράφους με έκτακτο επίδομα 400 ευρώ.
Η απόφαση της γενικής συνέλευσης των εργαζόμενων στην “Αυγή” καταγγέλλει εκ νέου τον ΣΥΡΙΖΑ και τις δόλιες διαρροές για πτώχευση της εταιρείας. Για αύριο οι εργαζόμενοι απεργούν ενώ το Σάββατο θα προκηρυχθεί στάση εργασίας.

Αντιδρούν οι γονείς στην προβολή του “Μαμά έρχομαι” στο Netflix

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της πολυαναμενόμενης δίκης για το έγκλημα των Τεμπών, στο Netflix θα μεταδοθεί στις 10 του μήνα το ντοκιμαντέρ του Mega “Μαμά έρχομαι”. Μια συναισθηματική διαδρομή παραγωγής Alter ego από την Άνθη Βούλγαρη, η οποία συνομίλησε με επιζώντες του μοιραίου τρένου, αλλά και με συγγενείς θυμάτων. Το ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στο Mega στο τέλος Φεβρουαρίου και επανήλθε στο προσκήνιο με την προσθήκη της παραγωγής στη βιβλιοθήκη του Netflix. Οι γονείς ωστόσο των αδικοχαμένων παιδιών που δίνουν ενάμιση χρόνο τώρα έναν σκληρό αγώνα ενάντια στην πολιτική συγκάλυψη, έχουν διαφοπρετική γνώμη. ” Η προβολή του ντοκιμαντέρ από το Mega :Μαμα έρχομαι ,στην ψηφιακή πλατφόρμα του @NetflixGR με βρίσκει εντελώς αντίθετο”, έγραψε στο Χ ο Νίκος Πλακιάς.