Όλα τα πρόσωπα των ειδήσεων της ΕΡΤ

Φωτό: Μ.Δημελλάς

Με έξι δελτία ειδήσεων καθημερινά η ERT News αναβαθμνίζεται από Σεπτέμβριο στο κύριο ενημερωτικό Μέσο της ΕΡΤ και της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Η ΕΡΤ 1 που είναι πλέον το ψυχαγωγικό κανάλι της κρατικής τηλεόρασης θα διατηρήσει τα δυο δελτία ειδήσεων, το απογευματινό κεντρικό στις 6.00 το απόγευμα και το μεσημεριανό στις 12.00 το μεσημέρι.

Ο Γιώργος Κουβαράς αποχωρεί από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου, τον κεντρικό ρόλο αναλαμβάνει ο Απόστολος Μαγγηριάδης ο οποίος παράλληλα θα διατηρησει και τις εκπομπές του στην ERT News «Επίλογος» και «ΕΡΤ Talks».

Σύμφωνα με τις αποφάσεις στην Αγία Παρασκευή τα έξι αναλυτικά δελτία του ΕΡΤNEWS θα μεταδίδονται στις 09:00, στις 12:00, στις 15:00, στις 18:00, στις 21:00 και στις 24:00. Το κεντρικό δελτίο στις 6.00 τις καθημερινές με παράλληλη μετάδοση στην ΕΡΤ 1 θα παρουσιάζει Απόστολος Μαγγηριάδης και το Σάββατοκύριακο ο Γιάννης Μούτσιος. Το δελτίο στις 12.00 το μεσημέρι στην ΕΡΤ 1 τις καθημερινές θα το παρουσιάζει η Μαρία Σιώζου και το Σαββατοκύριακο η Μαριάννα Πετράκη.

Στα άλλα δελτία παρουσιαστές είναι: Στο βραδινό στις 21:00 η Αντριάνα Παρασκευοπούλου τις καθημερινές και το Σαββατοκύριακο η Βούλα Μαλλά. Στις 9.00 το πρωί η Αλεξάνδρα Δουβαρά και το Σαββατοκύριακο η Σοφία Κωνσταντινίδου. Το δελτίο στις 3.00 το μεσημέρι από Δευτέρα ως Παρασκευή η Χρύσα Παπασταύρου και κάθε Σάββατο και Κυριακή, η Σμαράγδα Αγορογιάννη. Το τελευταίο δελτίο ειδήσεων τα μεσάνυχτα θα παρουσιάζει τις καθημερινές ηΧρύσα Ρουμελιώτη και τα Σαββατοκύριακα η Ελένη Χρονά.

Ο Γιώργος Κουβαράς που φεύγει από το στούντιο των ειδήσεων θα παρουσιάζει την εκπομπή «Στο κέντρο», ενώ διατηρεί το ρόλο του κεντρικού σχολιαστή στα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *