Ημέρα: 13 Αυγούστου 2024

Τι συμβαίνει στην ΕΡΤ Χανίων και οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν;

Προβλήματα, δυσλειτουργίες, υποβάθμιση, ανυπαρξία προγράμματος, επιλεκτική ενημέρωση που έχει οδηγήσει σε οριακό σημείο λειτουργίας του περιφερειακού σταθμού. επισημαίνουν δημοσιογράφοι στην ΕΡΤ Χανίων που υπογράφουν την παρακάτω αποκαλυπτική επιστολή. Η επιστολή εστάλη πριν λίγες ημέρες σε όλους τους αρμόδιους, την προϊσταμένη της ΕΡΤ Χανίων Ευτυχία Πενταράκη, τη Διευθύντρια Περιφερειακών Σταθμών Δήμητρα Τζαγαδούρα, τον γ.δ Ενημέρωσης Φώτη Καφαράκη, την διευθύνουσα σύμβουλο Αικατερίνη Κασκανιώτη, τον πρόεδρο Ε.Ρ.Τ. Κωνσταντίνο Ζούλα αλλά και σε όλα τα συνδικαλιστικά σωματεία. Έτσι κανείς αρμόδιος από την ΕΡΤ δεν μπορεί να υποστηρίξει πως δεν γνωρίζει όσα καταγγέλλονται.

Η “κηλίδωση” της χειραγώγησης μέσω των ΜΜΕ

Δεν είναι μόνο τα εκατοντάδες μίντια που αναπαρήγαγαν χωρίς καμία ντροπή και φυσικά χωρίς κάποια ερώτηση την δικαιολογία της αποτυχία του επιτελικού κράτους της κυβέρνησης ΝΔ να αντιμετωπίσει την καταστροφική πορεία της φωτιάς στο Βαρνάβα. Την δικαιολογία προσέφερε επιστήμονας, ένας μετεωρολόγος που άμεσα σε τηλεοπτική του συνέντευξη ανέφερε ως αιτία της φωτιάς που πέρασε σε Σταμάτα, Δροσιά, Διόνυσο, Νέα Μάκρη, Χαλάνδρι…Ο πραγματικός φταίχτης είναι το “Φαινόμενο της κηλίδωσης”! 

Οι απλήρωτοι του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν ρεπορτάζ, τη δουλειά τους σε αντίθεση με την ηγεσία

Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι σε “Αυγή” και “Στο Κόκκινο” μπήκαν στο μέτωπο της φωτιάς για να κάνουν τη δουλειά τους, ρεπορτάζ που τους έχει στερήσει έως τώρα η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ που κλείνει με τη στάση και τακτική της τα μίντια του κόμματος. Στο ραδιόφωνο έγιναν ανταποκρίσεις, στην εφημερίδα ανέβηκαν ρεπορτάζ από τα μέτωπα της φωτιάς. Σε αντίθεση με τον ίδιο το ΣΥΡΙΖΑ που αρχικά έπαθε αφωνία μπροστά στη μεγάλη καταστροφή. “Δεν είναι η στιγμή να μιλήσουμε για τις ελλείψεις που έχουν φέρει τη φωτιά στην Αθήνα”, ήταν η πρώτη δήλωση του προέδρου ΣΥΡΙΖΑ Στ. Κασσελάκη τη Δευτέρα.Δανειζόμαστε και αναδημοσιεύουμε την προσωπική μαρτυρία του δημοσιογράφου Κώστα Παπαντωνίου, απεργού και απλήρωτου από την εταιρεία του ΣΥΡΙΖΑ, που βρέθηκε στο μεγάλο μέτωπο στα Βριλήσσια καλύπτοντας με δικό του κόστος την “αποστολή”