Εξώδικο στην Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ, έχει απλήρωτους ακόμη τους εργαζόμενους

Οι έντονες διεργασίες στο ΣΥΡΙΖΑ σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να ξεπλύνουν τις μεγάλες πολιτικές ευθύνες του κόμματος, της ηγεσίας, παλιών και νέων στελεχών για τον συνεχιζόμενο απαράδεκτο εκβιασμό στους εργαζόμενους στα ΜΜΕ του κόμματος. Ενώ, όπως πληροφορήθηκαν οι εργαζόμενοι που συνεχίζουν σήμερα τις στάσεις εργασίας, πληρώθηκαν όλοι οι υπάλληλοι στην Κουμουνδούρου, καλύφθηκαν οι προμηθευτές, πληρώθηκαν τα ταμεία και οι δόσεις δανείων, οι εργαζόμενοι σε “Αυγή” και “Στο Κόκκινο” παραμένουν απλήρωτοι για τον περασμένο Ιούνιο! Σήμερα στη 1.30 το μεσημέρι που είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας οι εργαζόμενοι θα βρίσκονται πάλι έξω από τα γραφεία διεκδικώντας το αυτονόητο. Κάτι που δεν είναι, όπως φαίνεται, αυτονόητο για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, να πληρώσουν τους μισθούς, Ο εκβιασμός είναι φανερός και σύμφωνα με πληροφορίες ελήφθη απόφαση να αποσταλεί εξώδικο τόσο για τη μη καταβολή δεδουλευμένων όσο και για την απόφαση λουκέτου στην “Αυγή” χωρίς καμία προηγούμενο ενημέρωση. Θα έχει ενδιαφέρον η προσφυγή και στην Επιθεώρηση Εργασίας, ένα πολιτικό κόμμα θα είναι υπόλογο σε αρμόδιο θεσμό ελεγχόμενο από την κυβέρνηση της ΝΔ επειδή δεν πληρώνει τους μισθούς.

Τα αιτήματα των εργαζόμενων θα κατατεθούν εκ νέου σήμερα, ενώ δεν υπάρχει καμία απολύτως απάντηση για το ποια θα είναι η επόμενη ημέρα σε εφημερίδα και ραδιοφωνικό σταθμό.

 Να ανακληθεί η απόφαση για το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου της Αυγής
 Να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας
 Καμία απόλυση, καμία περικοπή
 Να εξοφληθούν όλα τα δεδουλευμένα
 Όχι στη συρρίκνωση του Κόκκινου 105.5

Στην εφημερίδα της “Αυγής” η διεύθυνση-διοίκηση είναι εξαφανισμένη ενώ στο σταθμό ο διευθυντής αναμένει τις υπόλοιπες εκούσιες απολύσεις, τις οποίες έθεσε ως όρο για τη λειτουργία του ραδιοφώνου χωρίς απογευματινό ενημερωτικό πρόγραμμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *