Στην εφημερίδα “Αυγή” λουκέτο, στο ραδιόφωνο “Στο Κόκκινο” κατάργηση εκπομπών και απολύσεις

Συντομότερα απ΄όσο αναμενόταν εκδηλώνεται η παρέμβαση Κασσελάκη στο ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο”. Ενώ οι εργαζόμενοι τόσο στην εφημερίδα “Αυγή” όσο και στο ραδιοφωνικό σταθμό παραμένουν απλήρωτοι, ενέργεια που εκτιμάται από τη γενική συνέλευση των εργαζόμενων ως “αντίποινα” της ηγεσίας στις συνεχιζόμενες αντιδράσεις και κινητοποιήσεις τους με αίτημα να επανέλθει το καθημερινό φύλλο και να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας, άρχισαν οι περικοπές και “Στο Κόκκινο”. Όπως ανακοινώθηκε στους εργαζόμενους του ραδιοφώνου καταργείται η απογευματινή ζώνη του σταθμού μετά τις 3.00 το απόγευμα. Πρόσχημα για μια ακόμη φορά το κόστος λειτουργίας, πραγματικός στόχος η απομάκρυνση των παραγωγών που εδώ και πολύ καιρό είχαν μπει στο στόχαστρο της νέας ηγεσίας επειδή συνέχιζαν να λειτουργούν ως δημοσιογράφοι,

Στην απογευματινή ζώνη του σταθμού έχουν εκπομπές πολλοί καλοί δημοσιογράφοι που εργάζονται πολλά χρόνια. Η πρόταση της νέας ηγεσίας του ραδιοφώνου που εγκαταστάθηκε μετά την εκλογή Στ. Κασσελάκη στη διοίκηση είναι να απομακρυνθούν δημοσιογράφοι με εθελούσια έξοδο. Όσοι παραμείνουν στο ραδιόφωνο θα “αξιοποιηθούν” σε άλλες θέσεις στις πρωινές εκπομπές και τα Σαββατοκύριακα!

Στο απογευματινό πρόγραμμα του σταθμού “Στο Κόκκινο” μετά τις 3.00 το μεσημέρι και έως τις 7.00 το απόγευμα διατηρούν εκπομπές οι δημοσιογράφοι: Γιάννης Ανδρουλιδάκης που είναι και εκπρόσωπος των εργαζόμενων στην  ΕΣΗΕΑ, η Τζούλη Τσίγκα, Μαρία Θανασούλια, Ναταλί Χατζηαντωνίου, Γιώργος Κυρίτσης, Άγγελος Τσέκερης, Μάνος Τζανακάκης, Ανδρέας Πετρόπουλος, Θέκλα Τζελέπη και η Αλέκα Ζουμή που παρουσιάζει καθημερινά την αθλητική εκπομπή.

Στο μεταξύ οι εργαζόμενοι της “Αυγής” αποφάσισαν νέα απεργία για την Πέμπτη 11 Ιουλίου και την πραγματοποίηση νέας συγκέντρωσης έξω από τα γραφεία της Κουμουνδούρος. Παράλληλα έδωσαν τις δικές τους απαντήσεις σε όσους συνηγορούν στο λουκέτο εξαιτίας του κόστους έκδοσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *