Η Ακροδεξιά αποκτά κανάλι με πανελλαδική παρουσία!

Οργανώνεται εκ νέου το τηλεοπτικό δικτυο Βελόπουλου μετά το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών. Όπως γράφει η Άγγελα Νταρζάνου στην ΑυγήΑυγή στο τηλεοπτικό περιφερειακό κανάλι Alert TV όπου ο Κυριάκος Βελόπουλος παρουσιάζει διάφορες εκπομπές, τοποθετήθηκε διευθυντής ειδήσεων ο Στεφανος Χίος του «Μακελειού». Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για αυτόν και τις ακροδεξιές, ρατσιστικές απόψεις που διακινεί.

Η εκλογική επιτυχία Βελόπουλου στηρίζεται τηλεοπτικά από το δίκτυο τουλάχιστον 25 τηλεοπτικών σταθμών ανά την Ελλάδα στα οποία προβάλλεται εδώ και πολλα χρόνια η εκπομπή του. Ξεκινώντας από την πώληση κεραλοιφών ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης είχε καθημερινό τηλεοπτικό βήμα για την πολιτική παρουσία του και κοινό σε όλη την Ελλάδα μέσω των μικρών περιφερειακών καναλιών στα οποία αναμεταδίδονταν η εκπομπή του. Τα πρόστιμα που εισέπραξε από το ΕΣΡ για «μισαλλόδοξα» σχόλια», σχεδόν στο 1 εκ ευρώ, «διευθετήθηκαν» όταν στήριξε πρόσφατα την κυβέρνηση της ΝΔ στην αλλαγή σύνθεσης των ανεξάρτητων αρχών.

Για το πως ακριβώς

στήθηκε το δικτυο Βελόπουλου διαβάζετε εδώ. 

Το Alert TV που όπως δείχνουν οι εξελίξεις αναδιοργανώνεται ως κανάλι της ακροδεξιας, έχει τον Κ. Βελόπουλο βασικό πρωταγωνιστή- σχολιαστή στο Αποκαλυπτικό δελτίο. Το κανάλι όπως γράφει η Αυγή, εμφανίζεται να ανήκει στην εταιρεία ΝΕΠ του φυγόδικου Πέτρου Κυριακίδη και σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, λειτουργεί με πληρεξούσιο συγγενούς του που ελέγχει στο σύνολό του το κανάλι. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κανάλι έχει μεταβιβαστεί και ανήκει στον Κυριάκο Βελόπουλο – αν και κάτι τέτοιο, για να είναι έγκυρο, θα πρέπει να έχει κοινοποιηθεί στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Αξιζει πάντως να σημειωθεί πως ο Κυριάκος Βελόπουλος «αγοράζει» τηλεοπτικό χρόνο στα δεκάδες μικροκαναλα της περιφέρειας, μέσω εταιρείας παραγωγής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *