Ημέρα: 31 Μαΐου 2024

Αγωγή σωματείων της ΕΡΤ στη διοίκηση για “κακοδιαχείριση” και αναθέσεις αδιαφάνειας

Η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει πλέον για τον τρόπο διοίκησης και διαχείρισης της ΕΡΤ επί Ζούλα – στο στόχαστρο και ο τρόπος αναθέσεων μεγάλων συμβάσεων πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Με την αγωγή των σωματείων ζητείται ο δικαστικός έλεγχος και η ακύρωση των αποφάσεων του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ που ελήφθησαν τον Απρίλιο 2023 με διαδικασία παράνομη και αντίθετη προς τους κανονισμούς της ΕΡΤ, σύμφωνα με τους ενάγοντες, καθώς δεν τηρήθηκαν οι κανόνες για τη συγκρότηση, την απαρτία, τον τρόπο εισαγωγής θεμάτων προς απόφαση και τη διαδικασία λήψης απόφασης στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ, με κύρια ευθύνη του Κωνσταντίνου Ζούλα, που το επίμαχο διάστημα καταλάμβανε τόσο τη θέση του Προέδρου όσο και τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ.

Ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ

Δικάστηκε σήμερα στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών η αγωγή που άσκησαν κατά της ΕΡΤ σύσσωμα τα σωματεία των εργαζομένων στην ΕΡΤ και οι εκπρόσωποί τους στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ, για τον τρόπο διοίκησης και διαχείρισης της ΕΡΤ επί Κωνσταντίνου Ζούλα, που όλο και πιο συχνά απασχολεί τη δημοσιότητα.

Δικαίωμα στη δροσιά στις ιστορίες από το Gotham city

Στο έβδομο επεισόδιο με τίτλο «Δικαίωμα στη δροσιά» που θα μεταδοθεί την Παρασκευή 31 Μαΐου τα μεσάνυχτα στο Attica TV, ο Άρης Χατζηστεφάνου και ο Χρήστος Αβραμίδης μας πηγαίνουν πίσω στο χρόνο και στο «πρώτο κύμα» δροσιάς. Μπορεί ένα air condition να άλλαξε την ιστορία της ανθρωπότητας στον 20ο αιώνα; Θα είχε εκλεγεί πρόεδρος ο Ρόναλντ Ρίγκαν αν δεν είχαν ανακαλυφθεί τα κλιματιστικά;