Ημέρα: 28 Μαΐου 2024

Τα αθλητικά ραντεβού της ΕΡΤ, η διαφήμιση Τραπεζών και η παρέμβαση για έλεγχο ΜΜΕ στην Ιταλία**

** Τα μικρά των media 

Η είδηση λέει πως οι Τράπεζες ανακοίνωσαν κέρδη για το πρώτο τρίμηνο του 2024 άνω του ενός δισ. ευρώ. Η ενδιαφέρουσα παράμετρος πίσω από την είδηση είναι πως μόλις πρόσφατα, στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών είχαν εκτεταμένες συζητήσεις με στελέχη των τραπεζών για τη δυνατότητα αύξησης της διαφήμισης των τραπεζών.
Τα αθλητικά ραντεβού της ΕΡΤ και ο στόχος για το Μουντιάλ. Όπως μαθαίνουμε στις επαφές που άρχισαν στη χώρα μας για τη μετάδοση των αγώνων του Mundial 2026 η ΕΡΤ δήλωσε παρούσα.
Μετά την Ουγγαρία και την Ελλάδα, οι διεθνείς δημοσιογραφικοί Οργανισμοί παρεμβαίνουν για την επιχείρηση κυβερνητικού ελέγχου και στην Ιταλία.

Κομματική διαφήμιση 5 εκατ. ευρώ στην ΤV, μέσα σε 15 μέρες!

Έχετε αναρωτηθεί γιατί βλέπουμε συνεχώς τον Κ. Μητσοτάκης στην τηλεόραση; Ο λόγος είναι πολύ απλός. Πρέπει να “καταναλωθεί” διαφήμιση αξίας 5 εκατ. ευρώ μέσα σε δυο εβδομάδες! Τυπικά, η προεκλογική περίοδος για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιούνη άρχισε στις 25 Απριλίου – από αυτή την ημερομηνία μετρά την «πολιτική πολυφωνία» το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο. Η μόνη προεκλογική κίνηση έως πρόσφατα αφορούσε στα χαζοβιντεάκια του Μητσοτάκη, που εμφανίζεται ως κακός stand- up comedian στο TikTok με υπόκρουση το «Ζάρι» και οι εμφανίσεις Κασσελάκη μετά του συζύγου του ή οι ατάκες του ως καλού stand-up comedian.

Όπως είναι ανύπαρκτη στα μίντια η κάλυψη σοβαρών πολιτικών γεγονότων, εξίσου ανύπαρκτη είναι και η συζήτηση για τις ευρωεκλογές, το ρόλο της ΕΕ, τη δομή και τη λειτουργία της.