Ο ισχυρός ταξίαρχος του ομίλου Βαρδινογιάννη και των ιδιωτικών ΜΜΕ εθελοντής σύμβουλος στο υπουργείο Άμυνας!

Υπό τον τίτλο “Ισχυρός παράγοντας της Motor Oil, εθελοντής στο γραφείο Δένδια” η ιστοσελίδα armyvoice.gr αποκαλύπτει πως ο άνθρωπος των media του ομίλου Βαρδινογιάννη Πάνος Κυριακόπουλος, κύριος διαπραγματευτής με όλες τις τελευταίες κυβερνήσεις της 20ετίας για λογαριασμό των πανελλαδικών καναλιών και της ψηφιακής Digea, “διορίστηκε” εθελοντής σύμβουλος στο ιδιαίτερο Γραφείο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας για δυο χρόνια! Ο Πάνος Κυριακόπουλος έφυγε πριν ακριβώς ένα χρόνο από την ηγεσία του Star, αποχωρώντας και από την προεδρία της ένωσης ιδιοκτητών των πανελλαδικών καναλιών (ΕΙΤΗΣΕΕ) για να αναλάβει θέση ευθύνης στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ, η οποία περιήλθε τότε στον Όμιλο της Motor Oil. Η τρελευταία του εμφάνιση ως εκπρόσωπος των ιδιωτικών καναλιών έγινε στη Βουλή για το νόμο Λιβάνιου-Οικονόμου, υποστηρίζοντας τις διεκδικήσεις των καναλιών για λιγότερο προσωπικό στους πανελλαδικούς σταθμούς. Ένα χρόνο μετά αναλαμβάνει “εθελοντικά” τη διοίκηση και οργάνωση του γραφείου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Διαβάζουμε απόσπασμα από το ενδιαφέρον ρεπορτάζ της ιστοσελίδας

Ισχυρός παράγοντας της Motor Oil, διορίστηκε ως εθελοντής στο γραφείο Δένδια, και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και για χρονικό διάστημα δύο ετών

Ένας ισχυρός παράγοντας της Motor Oil και της κατασκευαστικής ΕΛΛΑΚΤΩΡ του ομίλου Βαρδινογιάννη ήρθε να ενισχύσει εθελοντικά το ιδιαίτερο Γραφείο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, θέματα Οργάνωσης και Διοίκησης και για χρονικό διάστημα δύο ετών, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του υπουργού που δημοσιεύτηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Πρόκειται για τον κ. Πάνο Κυριακόπουλο, ο οποίος διαθέτει MSc από το MIT και MBA από το Imperial College, αλλά κυρίως διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε θέματα διοίκησης, αφού είναι από τα μεγάλα στελέχη του ομίλου Βαρδινογιάννη.

Ο κ. Πάνος Κυριακόπουλος αποχώρησε από τα ΜΜΕ του Ομίλου Βαρδινογιάννη για να αναλάβει θέση ευθύνης στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ, η οποία περιήλθε στον Όμιλο της Motor Oil. Η εκλογή του μαζί με άλλα δυο μέλη στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ΕΛΛΑΚΤΩΡ, έγινε κατόπιν πρότασης της Motor Oil, το 2022. 

Ήταν για μια σημαντική κίνηση, καθώς ο Πάνος Κυριακόπουλος, εκπροσωπώντας το Star, ήταν ο βασικός διαπραγματευτής για τα ζητήματα του κλάδου, μαζί με τον Στρατή Λιαρέλη (ΑΝΤ1), με τις εκάστοτε κυβερνήσεις, ενώ ειδικά το 2015, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, είχε καθοριστικό ρόλο στο σχέδιο της αδειοδότησης όσο και στη λειτουργία της Digea.

Σήμερα ο κ. Παναγιώτης Κυριακόπουλος είναι στο ΔΣ της ΕΛΛΑΚΤΩΡ ως Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος, και από τις 29 Ιουνίου, συμβουλεύει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας σε θέματα.

Η συνέχεια του άρθρου τη διαβάζετε εδώ: https://armyvoice.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *