Διάδοση ρατσιστικού μισαλλόδοξου μίσους στον αέρα του ΣΚΑΙ, άλλο ένα έγκλημα στην TV

Η Τατιάνα Στεφανίδου δείχνει τον δρόμο: Μπόγιας και νεκροθάφτης για τους μετανάστες, όχι ασθενοφόρα!

Η Χρυσή Αυγή και όλες οι ακροδεξιές οργανώσεις και κόμματα θα προσυπέγραφαν με ενθουσιασμό τις ρατσιστικές δηλώσεις της Τατιάνας Στεφανίδου, που στη σημερινή εκπομπή της στον Αlpha σχολιάζοντας το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο, είπε τα ακόλουθα:

«Η απίστευτη εκμετάλλευση των ψυχών που τους στοιβάζουν στα καράβια με όλο τον κίνδυνο, την κακοκαιρία που μπορεί να είχε και την θάλασσα, στοιβαγμένοι μέσα στα αμπάρια, υπεράριθμοι σε ένα αλιευτικό, δεν ξέρω και αν τα βουλιάζουν κιόλας. Και στη συνέχεια επιβαρύνοντας την Ευρώπη και τη χώρα μας με αυτούς τους κατατρεγμένους ανθρώπους. Γιατί λέω επιβαρύνοντας, γιατί προχθές κάναμε την κουβέντα για τα ασθενοφόρα που δεν υπάρχουν διαθέσιμα στην Ελλάδα. Και εδώ βλέπουμε μία κολοσσιαία κινητοποίηση, έχουν πάει 8-10 ασθενοφόρα να βοηθήσουν την κατάσταση. Εάν αυτή τη στιγμή κάποιος χρειαστεί ασθενοφόρο στο… νομό Πελοποννήσου, σε κάποιο χωριό πάθει καρδιακό επεισόδιο, πού θα βρεθεί ασθενοφόρο να τον μεταφέρει;»

Δεν πρόκειται για ένα μεμονωμένο φαινόμενο, για μια «ατυχή» δήλωση. Το γεγονός αυτό φανερώνει το πόσο πολύ τα κυρίαρχα ΜΜΕ συνέβαλαν στην άνοδο της Δεξιάς και της Ακροδεξιάς άλλοτε με τις χαζοχαρούμενες εκπομπές τους και άλλοτε με την τοξική, κρυπτορατσιστική ή φανερά ρατσιστική ειδησεογραφία τους.

Μετά τα «συσσίτια μόνο για Έλληνες», «νηπιαγωγεία και παιδικοί σταθμοί μόνο για Ελληνόπουλα», έρχεται το «ασθενοφόρα μόνο για Έλληνες». Τους μετανάστες, ζωντανούς ή νεκρούς, ας τους μαζέψει ο μπόγιας ή ο νεκροθάφτης. Εννοείται πως για τους ξένους τουρίστες «ασθενοφόρα υπάρχουν»…

Πηγή: prin.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *