Δημοσιογράφοι, τεχνικοί της ΕΡΤ καλούν σε συμπαράσταση στους καλλιτέχνες

Μετά από μεγάλο διάστημα οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ αποφάσισαν να καλέσουν σε συμπαράσταση στον αγώνα των καλλιτεχνών, για τους οποίους το αέρας της κρατικής ραδιοτηλεόρασης παραμένει ερμητικά κλειστός. Τόσο ο εκπρόσωπος των δημοσιογράφων όσο και ο ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ καλούν για σήμερα τους εργαζόμενους της ΕΡΤ να κατέβουν συλλογικά στη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στον αγώνα των καλλιτεχνών.

Σήμερα “Συναδέλφισσες/οι

Το 2013 όταν η κυβέρνηση έριξε μαύρο στην ΕΡΤ, οι καλλιτέχνες στήριξαν από την πρώτη στιγμή τον αγώνα μας για επαναλειτουργία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Με τη συμμετοχή τους οι εγκαταστάσεις της ΕΡΤ σε όλη την Ελλάδα έγιναν χώροι πολιτισμού και συνάντησης της κοινωνίας.

Σχεδόν για 7 μήνες, στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου εκτυλίχθηκε το μεγαλύτερο σε διάρκεια καλλιτεχνικό φεστιβάλ που έχει γίνει ποτέ.

Σήμερα χρειάζονται τη στήριξη όλων μας στον πρωτοφανή αγώνα που κάνουν για τη διαβάθμιση των σπουδών τους. Η ΠΟΣΠΕΡΤ, τα Σωματεία όπως και πολλοί από εμάς μεμονωμένα, έχουμε παραστεί στις κινητοποιήσεις τους. Η μεγάλη συναυλία της Δευτέρας δίνει την ευκαιρία για μια πιο οργανωμένη παρουσία των εργαζομένων της ΕΡΤ.

Ραντεβού στις 3 στο σταθμό του Μετρό Πανεπιστήμιο στην έξοδο της πλατείας Κοραή. Όσες και όσοι έρθετε αργότερα αναζητήστε το πανό της ΕΡΤ.

Συναδελφικά Γιάννης Δάρρας, Εκπρόσωπος εργαζομένων στο ΔΣ της ΕΡΤ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *