Κατονομάζουν απεργοσπάστες παρουσιαστές στην TV, μιλάνε για πειθαρχικό

Έσπασε όπως αναμενόταν η 4ωρη στάση εργασίας στα τηλεοπτικά κανάλια στα οποία μεταδόθηκαν ενημερωτικές εκπομπές μη τυχόν και χάσουν το θέμα της Ρούλας…Η ΕΣΗΕΑ που αποφάσισε κατά πλειοψηφία τη στάση εργασίας, σπάζοντας το μέτωπο στο διασωματειακό -ΠΟΣΠΕΡΤ, ΕΤΙΤΑ και ΕΦΕ συμμετείχαν στη Γενική Απεργία με 24ωρη απεργία- πιεζόμενο από τις πολλές αντιδράσεις, κατονομάζει ως απεργοσπάστες δημοσιογράφους τους οποίους παραπέμπει στο Πειθαρχικό.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ χαιρετίζει τη συμμετοχή στην 4ωρη στάση εργασίας της Ένωσης, των συναδέλφων σε  «ΑΝΤΕΝΝΑ», «ΕΡΤ», «MEGA», «OPEN», ραδιοφωνικούς σταθμούς και ιστοσελίδες. Όλοι μαζί κλιμακώνουμε δυναμικά διεκδικώντας Συλλογικές Συμβάσεις με αυξήσεις και βελτίωση των θεσμικών όρων σε Δημόσια και Ιδιωτικά ΜΜΕ, το αμέσως επόμενο διάστημα.

Η συντριπτική πλειονότητα των συναδέλφων συμμετείχε στην κινητοποίηση ακόμη και στους τηλεοπτικούς σταθμούς «ALPHA», «ΣΚΑΙ» και «STAR», που μετέδωσαν υποτυπώδη δελτία ειδήσεων με ευθύνη της εργοδοσίας.

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο θα εξετάσει αναλυτικά τις περιπτώσεις απεργοσπασίας σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς καθώς και σε ιστοσελίδες κατ’ εφαρμογή του Καταστατικού της ΕΣΗΕΑ μεταξύ των οποίων οι παρουσιαστές Μαρία Νικόλτσιου και Μάρκος Δεϊμέζης.

  Τα μη μέλη της Ένωσης που εξυπηρετούν λογικές απεργοσπασίας, όπως ο κ. Γιώργος Ευγενίδης, παραδίδονται στην κρίση της κοινωνίας και των συναδέλφων μας.

1 comment for “Κατονομάζουν απεργοσπάστες παρουσιαστές στην TV, μιλάνε για πειθαρχικό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *