Έφυγε η δικιά μας Zέτα Καραγιάννη

Με τη Ζέτα Καράγιαννη σχεδόν “μεγαλώσαμε” μαζί στο επάγγελμα. Τη γνώρισα στον Ελεύθερο Τύπου, ένα φεγγάρι ήταν και προϊσταμένη μου στο τηλεοπτικό περιοδικό. Μοναδική σε όλα της ήταν η Ζέτα. Από τα πάντα κατακόκκινα μαλλιά της, το χιούμορ της, τη λεπτή ειρωνία στη θεώρηση σημαντικών πραγμάτων, ακόμη και στη γκρίνια της. Χαθήκαμε επαγγελματικά με τη Ζέτα, σε ότι έκανε όμως πετούσε…Σκορπούσε το γέλιο της. Αυτό το γέλιο θα μείνει, θα μας μείνει. Μαζί και η απίστευτη πίστη της στη ζωή, η γενναιότητα της απέναντι στον καρκίνο που πάλεψε ως την ύστατη στιγμή. Ο αποχαιρετισμός μας στη Ζέτα θα γίνει την Παρασκευή 15 Οκτώβρη στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

Ποια ήταν η Ζέτα Καράγιαννη (από την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ)

Η Ζέτα Καραγιάννη γεννήθηκε το 1970 στην Αθήνα. Η πρώτη της δημοσιογραφική εργασία στον ημερήσιο Τύπο, ήταν στην εφημερίδα «Η Πρώτη», το 1988. Στη συνέχεια ακολούθησαν η «Επικαιρότητα», η «Ενημέρωση», η «Κοινή Γνώμη», η «Απογευματινή» και ο «Ελεύθερος Τύπος». Παράλληλα εργάστηκε σε πολλά περιοδικά όπως το «Ένα», «Eviva», «Τηλεθεατής», «Τι στην TV», «Media», «Λοιπόν», «Out», «Τηλέραμα» κ.ά. Είχε εργαστεί στους ραδιοφωνικούς σταθμούς: «Ξένιος», «Περισκόπιο» «Αργειακή Ραδιοφωνία», «Galaxy 92» και «Flash 9,61», καθώς και στους τηλεοπτικούς σταθμούς «MEGA» και «ΑΝΤΕΝΝΑ».

Από το 2002, εργάστηκε στην ΕΡΤ, στο διεθνή ραδιοφωνικό της σταθμό «Η Φωνή της Ελλάδας» (ΕΡΑ 5), ως παραγωγός εκπομπών, όπου παρέμεινε ως το τέλος, έχοντας στο ενεργητικό της πολλές δημοσιογραφικές επιτυχίες.

Παράλληλα, ως ανήσυχο πνεύμα που ήταν, με διάθεση για διαρκή εξέλιξη και βελτίωση, δε σταμάτησε ποτέ να σπουδάζει και να επιμορφώνεται: Ολοκλήρωσε με επιτυχία τα σεμινάρια Νέων Μέσων της ΕΣΗΕΑ, τα Σεμινάρια Ελληνικής Γλώσσας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Σεμινάρια υποκριτικής/Ερασιτεχνική ομάδα στο VAULT Theatre Plus / Πολυχώρος VAULT, καθώς και το τμήμα Κατάρτισης στην Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, μέσω της e-Δια Βίου Μάθησης.

Η Ζέτα Καραγιάννη ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος με κέφι για τη ζωή και όνειρα για το μέλλον. Πάλεψε με γενναιότητα την ασθένειά της, δίνοντας μαθήματα δύναμης και αξιοπρέπειας στους φίλους και τους οικείους της. Η απώλειά της αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό σε όσους είχαν τη χαρά να τη γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί της.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ εκφράζει τη ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια και στους οικείους της και αποχαιρετά με οδύνη την εκλεκτή συνάδελφο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *