Προσαγωγή φωτορεπόρτερ κατά εντολή Φουρθώτη!

Διαβάζουμε την είδηση και δεν θέλουμε να το πιστέψουμε πως αστυνομικοί προσήγαγαν τον φωτορεπόρτερ Μάριο Ραφαήλ Μπίκο επειδή φωτογράφησε την ισχυρή αστυνομική φρουρά του Μένιου Φουρθιώτη! Του ατόμου που ισχυρίζεται πως είναι “δημοσιογράφος”, μέλος της ΕΣΗΕΑ χωρίς καμία απόδειξη. Και επειδή η αστυνομία προσπαθούσε να διαψεύσει την καταγγελία του δημάρχου για τη διάθεση πολλών αστυνομικών στη φρούρηση του, η φωτογραφική απόδειξη καταλαβαίνουμε όλοι ποιον εκθέτει!

Διαβάζουμε στο thepressproject

Σε μια ακόμη πρόκληση κατά του αντιπολιτευόμενου Τύπου άνευ προηγουμένου προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές με την προσαγωγή του φωτορεπόρτερ Μάριου Ραφαήλ Μπίκου.

Όπως καταγγέλλεται, ο φωτορεπόρτερ τράβηξε φωτογραφία η οποία αποδεικνύει ότι ο Μένιος Φουρθιώτης είναι υπό ισχυρή αστυνομική περιφρούρηση με θωρακισμένο υπηρεσιακό αυτοκίνητο της αστυνομίας με τις αρχές να προχωρούν στην κράτηση του.

Η αστυνομία παρεμπόδισε και προσήγαγε εν ώρα εργασίας τον φωτορεπόρτερ της εφημερίδας Μάριο – Ραφάηλ Μπίκο επειδή, όπως καταγγέλλεται, φωτογράφισε  έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων την φρουρά που φυλά τον Μένιο Φουρθιώτη.

Εδώ και μέρες η αστυνομία διαψεύδει δηλώσεις του Αντιδημάρχου Ραφήνας – Πικερμίου ο οποίος αποκάλυψε πως ο Φουρθιώτης βρίσκεται σε προστασία με 14 οχήματα της ασφάλειας και 9 αστυνομικούς.

Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός του Documento, όπως αναφέρει, κατέγραψε τον Φουρθιώτη με συμβατικές πινακίδες που δε δηλώνονται και συνοδεία άλλων αστυνομικών με μηχανές. «Ο Φουρθιώτης ζήτησε να σηλληφθεί ο φωτορεπόρτερ. Η δικηγόρος του και η φρουρά του, του συνέστησαν να μην προβεί σε αυτή την κίνηση. Ωστόσο, ο παρουσιαστής επέμενε λέγοντας: “θα το κάνω γιατί είναι του Documento”» επισημαίνει το μέσο.

Την παράνομη κράτηση συνέχισε αστυνομικός που ανήκει τη φρουρά των δικαστηρίων και αρνείται, έως αυτή τη στιγμή, να δώσει τα στοιχεία του, αναφέρει.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που κοινοποίησε ο αντιδήμαρχος Ραφήνας συνολικά 9 αστυνομικά τμήματα με 9 περιπολικά και 14 αστυνομικούς (μεταξύ αυτών Ραφήνα και Μαραθώνας) «εντέλλονται να προστατεύουν επί 24ωρου βάσεως τον  Μαίνανδρο – Γεώργιο Φουρθιώτη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *