Απολύσεις στο Μega πριν καν τη ψήφιση του νόμου

Απολύσεις και πάλι στο Mega του Βαγγέλη Μαρινάκη. Έξι απολύσεις μαθαίνουμε πως έγιναν την περασμένη εβδομάδα. Στο μεταξύ το Mega που έχει άδεια πανελλαδικής εμβέλειας, ελέγχεται αν διατηρεί τον αριθμό των 400 στο κανάλι. Μαζί με τους εργαζόμενους σε εφημερίδες του Μαρινάκη, το in.gr κι άλλα ΜΜΕ του, μπορεί και να τους φθάνει. Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει τις απολύσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την εργοδοσία του Τ/Σ “MEGA”, η οποία προχώρησε την περασμένη εβδομάδα σε σειρά απολύσεων. Είναι η δεύτερη φορά το τελευταίο τετράμηνο που ο Τ/Σ “MEGA” προχωρεί σε καταχρηστικές απολύσεις συναδέλφων.


Το Διοικητικό Συμβούλιο, με αφορμή τη στάση της εργοδοσίας, καλεί τον Υφυπουργό κ. Θεόδωρο Λιβάνιο να αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος. Σε μια εποχή, μάλιστα, που συζητείται το νομοσχέδιο για την παροχή υπηρεσιών οπτικοακουστικών μέσων και οι ιδιοκτήτες των Τ/Σ επιδιώκουν τον περιορισμό των θέσεων εργασίας ενώ το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης είναι υποστελεχωμένο είναι δυνατός ο έλεγχος των προϋποθέσεων προσωπικού των αδειοδοτημένων παρόχων.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ δηλώνει ότι θα σταθεί στο πλευρό των απολυμένων συναδέλφων με κάθε τρόπο.   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *