Πρωτοβουλία για την Ανατροπή στα ΜΜΕ : Να ακυρώσουμε τη ρατσιστική ατζέντα των Ναζί

Ανακοίνωση του σχήματος “Πρωτοβουλία για την Ανατροπή στα ΜΜΕ”

      Συνεχίζουν να προκαλούν τα ορφανά του Μιχαλολιάκου και του Κασιδιάρη, αυτή τη φορά με επίθεσή τους σε εργαζόμενους στα ΜΜΕ που βρίσκονταν έξω από το σπίτι του καταδικασμένου φυρερίσκου. Η ομάδα των αμετανόητων Ναζί, κινήθηκε ενάντια στους εργαζόμενους των Μέσων, απομόνωσε κάποιους φωτορεπόρτερ και επιτέθηκε με βία.

      Μπορεί η δικαστική εξέλιξη να είναι μία σημαντική νίκη, ωστόσο δεν εφησυχάζουμε. Η ατζέντα της εγκληματικής οργάνωσης παραμένει ζωντανή, όπως και οι αμετανόητοι που εκτός φυλακής θα προσπαθήσουν να προσαρμοστούν – μετασχηματιστούν.

      Καταγγέλλουμε την επίθεση σε εργαζόμενους στα ΜΜΕ, υπενθυμίζουμε τις ευθύνες εργοδοσίας και μεγαλοστελεχών των ΜΜΕ που για χρόνια (από την πρώτη δολοφονική απόπειρα σε βάρος του Δ. Κουσουρή) λιβάνιζαν τους εγκληματίες μέσα από τα ΜΜΕ προσφέροντάς τους κάλυψη, παρά τις αντιδράσεις αρκετών εργαζομένων σε αυτά. Τώρα εμφανίζονται όψιμα ως αντιφασίστες. 

       Μαζί με τα αγωνιζόμενα τμήματα της κοινωνίας στις νέες συνθήκες θα ακυρώσουμε τη ρατσιστική – αντεργατική ατζέντα των καταδικασμένων νεοναζί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *