Ο ΣΥΡΙΖΑ άρχισε τις απολύσεις Στο Κόκκινο ως στυγνός εργοδότης

sto-kokkiino-696x395Άρχισαν οι απολύσεις του κυβερνητικού ΣΥΡΙΖΑ στο ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκινο”. Ήδη έχουν φωνάξει στο γραφείο του Δ. Στούμπου τον δημοσιογράφο Α.Ζέρβα, πρώην συνδικαλιστικό εκπρόσωπο και του ανακοίνωσαν την απόλυση του, λόγω …εξορθολογισμού. Ως το μεσημέρι είχε ανακοινωθεί η απόλυση και άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών που είχαν προσφύγει στο ΣΕΠΕ. Το κλίμα βάρυνε ήδη από χθές στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων όταν ο εκπρόσωπος της εταιρείας και μέλος της διοίκησης, υποστήριξε με προκλητικό τρόπο τις μειώσεις των αποδοχών. Οι εργαζόμενοι έχουν ζητήσει από την ΕΣΗΕΑ την κήρυξη στάσης εργασίας, ως πρώτη απάντηση στο κύμα των απολύσεων

Οι εργαζόμενοι του ζήτησαν να φύγει από τη γενική συνέλευση, ως διευθυντικό στέλεχος. Με νέα τους απόφαση απέρριψαν εκ νέου τη “νέα” πρόταση της διοίκησης για τις μειώσεις των μισθών τους κατά 20%. Σήμερα η διοίκηση της εταιρείας άρχισε τις απολύσεις φωνάζοντας έναν-έναν εργαζόμενο στο γραφείο της διεύθυνσης!

Την περασμένη Παρασκευή το μεταξύ είχε γίνει συνάντηση των εργαζομένων και της διοίκησης στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας όπου η εκπρόσωπος της left media υποστήριξε πως οι μειώσεις αποδοχών έχουν παγώσει!

Κατά εκτιμήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει στην πλήρη υποβάθμιση του ραδιοφωνικού σταθμού του μιας και φαίνεται πως στην παρούσα πολιτική συγκυρία δεν τον χρειάζεται καθώς έχει τα ιδιωτικά ΜΜΕ που τον στηρίζουν.

4 comments for “Ο ΣΥΡΙΖΑ άρχισε τις απολύσεις Στο Κόκκινο ως στυγνός εργοδότης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *