Δεν άρεσε στη διοίκηση “Στο Κόκκινο” το απεργιακό σπότ και ζήτησε να αλλάξει!

στοκοκκινο

Μέχρι και το απεργιακό σπότ της ΕΣΗΕΑ που έπαιζε σήμερα  ημέρα της 24ωρης Γενικής απεργίας σε ραδιόφωνα, ήθελε να λογοκρίνει ο διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της left media Κ. Νικόλτσιος! Δεν του άρεσε η φράση για την “αντικοινωνική πολιτική” και ζήτησε από όσους βρίσκονταν σήμερα στο σταθμόως προσωπικό ασφαλείας να βγει από το σπότ! Όπως μαθαίνουμε ειδοποιήθηκε άμεσα η ΕΣΗΕΑ αφού το κυβερνητικό στέλεχος δεν πειθόταν πως δεν μπορεί να αλλάξει (λογοκριθεί) το σπότ για την απεργία. Έκπληκτα τα μέλη του ΔΣ έμαθαν την είδηση και ενημέρωσαν καταλλήλως τη διοίκηση του σταθμού ότι αυτά τα πράγματα δεν γίνονται. Τα στελέχη του σταθμού είχαν αρχίσει από το πρωί σήμερα την εργοδοτική εργασία τους. Διάλεξαν την ημέρα της απεργίας για να ειδοποιήσουν με mail τους εργαζόμενους ότι αύριο (Παρασκευή) οφείλουν να υπογράψουν την “τροποποιημένη σύμβαση” τους. Παρ’ όλο που το υποτιθέμενο σχέδιο εξυγίανσης έχει ήδη απορριφθεί από τη γενική συνέλευση των εργαζομένων για 2η φορά, η διοίκηση συνεχίζει σαν να μην έχει συμβεί τίποτε.

Χωρίς να δώσει καμία ουσιαστική απάντηση στα ερωτηματικά που τίθενται. Πως εξασφαλίζεται η βιωσιμότητα του σταθμού μόνο με μειώσεις αποδοχών κατά 20% όταν μάλιστα έχουν ήδη αποχωρήσει 18 άτομα από το Κόκκινο; Και πως θα συμμετάσχει στη διαγωνιστική διαδικασία για ραδοφωνική άδεια αφού μιά συνέχεια για οικονομική δυσπραγία; Ποιο είναι το περίφημο σχέδιο ενοποίησης των ΜΜΕ υπό ενιαία διοίκηση και ποιο είναι το καθεστώς εργασίας για τους εργαζόμενους στα τρία Μέσα, Αυγή, Στο Κόκκινο και left.gr;

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αντί να φροντίσουν να δώσουν πειστικές απαντήσεις στους εργαζόμενους, επιχειρούν να δείξουν εργοδοτική πυγμή και τους καλούν να υπογράψουν τις συμβάσεις μείωσης μισθών.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *