ΑρχικήΝέαΟι γυναίκες απεργοί πείνας έξω από την ΕΣΗΕΑ

Οι γυναίκες απεργοί πείνας έξω από την ΕΣΗΕΑ

εδοεπα4Από την Ευαγγελία Πατεράκη, μέλος της ΕΠΗΕΑ στη σελίδα της στο fb

- Advertisement -

Απέναντι σε έναν, πλειοψηφικά απών, αγωνιστικό κόσμο των ΜΜΕ, κάποιες γυναίκες, μετρημένες στα πέντε δάχτυλα, αντιδρούν – παρά τις πολιτικές τους διαφορές – σηκώνοντας στην πλάτη τους έναν ολόκληρο κλάδο, διεκδικώντας την Ζωή τους με την κατανόηση ότι εμείς οι απλοί πολίτες δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα.

Παλεύουν να μπουν οδόφραγμα, στα κυβερνητικά – εργοδοτικά σχέδια, που σε συνεργασία με τους μεγαλοσυνδικαλΗστές μας ορίζουν σε μόνιμη μιζέρια και εξόντωση.

- Advertisement -

Τα μηνύματα συμπαράστασης στον αγώνα αυτόν, συνάδελφοι, δεν αρκούν. Τα μηνύματα του πληκτρολογίου δεν φτάνουν. Οι αγωνίστριες συναδέλφισσες χρειάζονται δυναμική παρουσία, και συμμετοχή στον αγώνα, με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας. Είναι μια Ιερή συμπαράσταση – συμπαράταξη – αξιοπρέπειας, μιας και όλοι στον κλάδο μας δεν είναι μεγαλοσχήμονες – ακριβοπληρωμένα κολλητάρια των εργοδοτών και του συστήματος -, αλλά απλοί εργαζόμενοι.
Στα δεινά που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, με στόχο την πλήρη εξαθλίωσή της, κανείς δεν θα σωθεί.
Ας μπουν οι δημοσιογράφοι και οι εργαζόμενοι των ΜΜΕ μπροστά στον αγώνα! Είναι χρέος!

Να κλείσει η Ακαδημίας από εμάς!

*σοβαροί προσωπικοί λόγοι κι ένας πυρετός σήμερα με ανάγκασαν να απέχω από την απεργία πείνας των συναδελφισσών, όμως η παρουσία μου θα είναι στον αγώνα δίπλα τους.
Καλώ ξεχωριστά τα μέλη της ΕΠΗΕΑ να κινητοποιηθούν και να δηλώσουν την δυναμική τους. Η ΕΠΗΕΑ δεν ανήκει στον Γκανά, ανήκει σε εμάς, γιατί δίχως εμάς κανένας Γκανάς δεν υφίσταται*

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ