Με συνέντευξη Λ. Κρέτσου το νέο τεύχος της “Ψηφιακής Τηλεόρασης”

περοδικο-νέοΗ Ψηφιακή Τηλεόραση Απριλίου στα περίπτερα

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και φυσικά τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα. Για πρώτη φορά ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας μιλά σε έντυπο τεχνολογικό μέσο.

Ο κος Λευτέρης Κρέτσος σε συνέντευξή του στην Ματίνα Παπαχριστούδη, αναφέρεται γιατί η κυβέρνηση αφήνει εκτός ατζέντας το DVB-T2, ενώ παρέχει άμεση ενημέρωση σε πολλά θέματα που ενδιαφέρουν την αγορά.

Στο νέο τεύχος το θέμα που δεσπόζει είναι η σύγκριση μεταξύ των δύο λογισμικών enigma2 και android. Το enigma2 κυριαρχεί εδώ και χρόνια στους δέκτες ανοιχτού κώδικα, τώρα όμως έρχεται το android που ανανεώνεται συνεχώς και φτιάχνει την δική του τάξη πραγμάτων στο χώρο της δορυφορικής λήψης.

Το 1ο κλαδικό συνέδριο συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης Salonica Electronix 2017 ολοκληρώθηκε με επιτυχία και το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση ήταν εκεί και σας μεταφέρει πλούσιο ρεπορτάζ από τις ομιλίες και την συμμετοχή του χώρου των συστημάτων τηλεόρασης.

Άκρως ενδιαφέρουσες πληροφορίες μας μεταφέρει η Ματίνα Παπαχριστούδη μέσα από την στήλη της Media Transmitter. Όλες οι πληροφορίες αντλήθηκαν από τις ομιλίες του συνεδρίου Salonica Electronix, όπου μίλησαν οι κο Κρέτσος (ΓΓΕΕ), Πλειός (ΕΣΡ) και Μιχαλίτσης (ΕΡΤ), Γεωργιάδης (Nova) και Αρβανίτης (Satleo).

Κάθε μήνα τα καλύτερα νέα προϊόντα της αγοράς χτυπούν την πόρτα της Ψηφιακής Τηλεόρασης.

Αυτό το μήνα σας παρουσιάζουμε πρώτοι στην ελληνική αγορά, τον νέο δέκτη Dreambox DM 525 HD Combo. Πρόκειται για την τελευταία υλοποίηση της Dream Property που έρχεται με επεξεργαστή BCM73625, υποστήριξη HEVC κ.ά.

Ο AX 300 plus αποτελεί την νέα οικονομική πρόταση της πολωνικής Opticum RED στο χώρο των FTA δορυφορικών δεκτών, ικανούς για δορυφορική λήψη Digea – T.

Αυτό το μήνα η ελληνική εταιρία Lemco φόρεσε τα καλά της. Το νέο της μοντέλο διαμορφωτή HDMI σε DVB-T, στην υψηλή κατηγορία ποιότητας είναι ο HDMOD-3.

Τα τεστ του μήνα ολοκληρώνονται με το ζεύγος συσκευών HSV900, το οποίο αναλαμβάνει να μεταφέρει εξ’ αποστάσεως το σήμα εξόδου HDMI μιας οπτικοακουστικής πηγής, μέσω καλωδίωσης ρεύματος ή τηλεφωνικής γραμμής. Μια πολύ έξυπνη και συνάμα οικονομική λύση, που αναλαμβάνει να δώσει λύσεις εκεί που το HDMI AV link δεν μπορούν, είτε λόγω παρεμβολών, είτε λόγω της ακριβής τιμής τους.

Και αυτό το μήνα το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση έρχεται ζωντανό, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις και με όλα τα νέα προϊόντα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον της αγοράς.

Ελπίζουμε το νέο τεύχος της Ψηφιακής Τηλεόρασης να γεμίσει ευχάριστα και επιμορφωτικά τον ελεύθερο χρόνο σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *