Για πρώτη φορά Συνέδριο SALONICA ELECTRONIX 2017

salonica-electronix-2017_600x425Το πρώτο κλαδικό συνέδριο συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης

Το 1ο κλαδικό συνέδριο συστημάτων ασφαλείας και τηλεοπτικών συστημάτων στην Θεσσαλονίκη είναι γεγονός. Η SALONICA ELECTRONIX αποτελεί την επιτυχημένη συνέχεια της κλαδικής Έκθεσης ATHENS ELECTRONIX και θα διεξαχθεί στις 11 και 12 Μαρτίου στο συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης στην Θεσσαλονίκη. Για πρώτη φορά στην ιστορία της κλαδικής αγοράς, διοργανώνεται τεχνικό / τεχνολογικό συνέδριο στη Θεσσαλονίκη, κάτι που θα επιτρέψει την εύκολη πρόσβαση από τις ευρύτερες περιοχές της Μακεδονίας, Ηπείρου και Έβρου.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στις 11 και 12 Μαρτίου 2017, στις αίθουσες «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ι» και «ΕΛΛΟΠΙΑ» του συνεδριακού κέντρου Ιωάννης Βελλίδης, στην Λεωφόρο Στρατού 3, στην Θεσσαλονίκη, εντός του χώρου που φιλοξενείται η ΔΕΘ.

Διοργανώτρια εταιρία είναι η Libra Press, γνωστή στο χώρο των εκδόσεων του κλαδικού τύπου, μιας και εκδίδει επί σειρά ετών τα καταξιωμένα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση και Security Report, διαθέτει και τις γνωστές ιστοσελίδες www.digitaltvinfo.gr, www.satleo.gr και www.securityreport.gr και διοργανώνει επίσης κάθε δύο χρόνια την κλαδική έκθεση Athens Electronix.

Οι μεγαλύτεροι εισαγωγείς στα συστήματα ασφαλείας και τηλεόρασης θα μιλήσουν στο συνέδριο Salonica Electronix (αίθουσα Θεσσαλονίκη), ενώ στην δίπλα αίθουσα Ελλοπία, θα υπάρξει εκθεσιακός χώρος, όπου όλοι οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τους σύνεδρους.

Το συνέδριο απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες και γενικότερα σε όλους τους εραστές του κλάδου της τεχνολογίας, είτε αυτή αφορά τηλεοπτικά ή συστήματα ασφαλείας, είτε αφορά τον ευρύτερο τομέα της τεχνολογίας, όπως δίκτυα, επικοινωνίες, οπτικοακουστικό εξοπλισμό, κ.ά.

Όλο το συνέδριο θα μεταδίδεται ζωντανά σε live streaming μέσω των ιστοσελίδων μας (digitaltvinfo.gr – satleo.gr – securityreport.gr) και τα link θα υπάρχουν διαθέσιμα και στις σελίδες μας στο facebook για όλους όσους δεν θα έχετε την ευκαιρία να δώσετε το παρόν είτε από την Ελλάδα είτε από όλον τον κόσμο. Παράλληλα, μέσω διαδικτύου θα δοθεί η δυνατότητα στους απανταχού τηλεθεατές να προβούν σε διαδραστικές ερωταπαντήσεις.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *