Μήνυμα Μπόμπολα: Εικονικές απολύσεις και νέες ατομικές συμβάσεις με μείον 40%!

GoalIΟ Μπόμπολας χτύπησε μια εβδομάδα μετά τις εκλογές. Και χτύπησε στο πλέον ευάλωτο κομμάτι του εκδοτικού συγκροτήματος του, στο αθλητικό τμήμα. Εκεί που κάθε φορά άρχιζε τις περικοπές και τις συμπτύξεις όλα τα προηγούμενα χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες μας σήμερα εκλήθησαν προς ενημέρωση οι διευθύνσεις των δυο αθλητικών τμημάτων, της εφημερίδας «Goalnews» και του αθλητικού του ‘Εθνους για να ενημερωθούν για τη νέα μείωση του μπάτζετ.Τους ανακοινώθηκε ορθά κοφτά πως κόβονται 200 χιλιάδες ευρώ από το «Goalnews» και 100.000 από το Εθνοσπόρ.Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο διευθυντής της εφημερίδας «Goalnews», Ανδρέας Δημάτος έχει υποβάλλει ήδη την παραίτησή του.

Η απόφαση περιλαμβάνει ακόμη την πραγματοποίηση “εικονικών” απολύσεων για όλους, στους οποίους θα καταβληθεί μέρος των αποζημιώσεων τους και μετά θα κληθούν να υπογράψουν νέες συμβάσεις με μειώσεις έως και 40%! Colpo grosso για τον εκδότη του συγκροτήματος. Με μια κίνηση θέλει να μειώσει το μισθολογικό μπάτζετ μετατρέποντας τους παλιούς του εργαζόμενους σε νεοπροσληφθέντες των 700 και 500 ευρώ. Γιατί βέβαια όλα τα προηγούμενα χρόνια εκτός από τις δεκάδες των δεκάδων απολύσεις, οι μειώσεις μισθών στο συγκρότημα Μπόμπολα έχουν ήδη κατεβάσει τους μισθούς κατά τουλάχιστον 40%.

Η απόφαση όπως είναι λογικό έχει δημιουργήσει μεγάλη αναστάστωση, έχουν ενημερωθεί οι δημοσιογραφικές ενώσεις και αναμένονται εξελίξεις…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *