16 πρέπει να είναι οι τηλεοπτικές άδειες λένε οι καναλάρχες!

ψηφιακήτηλεόραση-νέοΜε την είδηση πως η ΕΙΤΗΣΕΕ θεωρεί πως η τηλεοπτική αδειοδότηση θα πρέπει να γίνει για 16 πανελλαδικής εμβέλειας παρόχους περιεχομένου, κυκλοφορεί το νέο τεύχος του περιοδικού “Ψηφιακή Τηλεόραση” στα περίπτερα. Το περιοδικό αποκαλύπτει πως στο περιβόητο non paper  της ΕΙΤΗΣΕΕ οι ιδιοκτήτες των καναλιών θεωρούν πως σύμφωνα με τις ίδιες τις διατάξεις του νόμου τηλεοπτικής αδειοδότησης, οι άδειες που θα προκηρυχθούν πρέπει να είναι 16 στον αριθμό.

Στην “Ψηφιακή Τηλεόραση” αναλύονται επίσης οι επιπτώσεις της επιλογής της κυβέρνησης να παραχωρήσει τον δορυφορικό αναμεταδότη του HellasSat στην ΕΡΤ και γιατί αυτό θα προκαλέσει επιπλέον κόστος στους πολίτες! Για τους τεχνικούς η αποκλειστική ανάλυση του νέου ψηφιακού δέκτη Ultra HD.

Το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση στα περίπτερα

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής, το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση Δεκεμβρίου, πάντα ενημερωμένο με τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου. Μαζί του, το επίσης κλαδικό περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Στο νέο τεύχος σας περιμένει μια πολύ μεγάλη αποκλειστικότητα. Ο VU+ Solo 4K, βρίσκεται ήδη στη χώρα μας και ο Παναγιώτης Μαλακούδης είναι ο πρώτος έλληνας τεστέρ που τον βλέπει από κοντά.
Εξπέρ στο χώρο των δεκτών Linux/enigma2, ο Παναγιώτης Μαλακούδης ξετινάζει τον δέκτη και αναλύει τις καλές, αλλά και τις κακές στιγμές του πρώτου 4Κ enigma2 δέκτη της αγοράς.
Οι καταιγιστικές εξελίξεις στην Γαλλία, έχουν στρέψει τα βλέμματα όλων των φίλων της δορυφορικής στα γαλλόφωνα δορυφορικά κανάλια, που μεταφέρουν πρώτα στον κόσμο όλες τις τελευταίες ειδήσεις. Ο γαλλόφωνος Γιάννης Φίλιππος Δημητριάδης, ειδικός στις δορυφορικές λήψεις, μας ενημερώνει πώς θα συντονιστούμε στα δορυφορικά κανάλια, καθώς και για το περιεχόμενο που προβάλλουν.
Η Ματίνα Παπαχριστούδη, κάθε μήνα μας εκπλήσσει ευχάριστα με ολόφρεσκες ειδήσεις, αποκλειστικά για την Ψηφιακή Τηλεόραση. Διαβάστε για τα νέα κανάλια που ετοιμάζουν ΕΡΤ, Nova και Σκάι ενόψει τηλεοπτικών αδειών, για τον γάμο (;) των παρόχων δικτύου ΕΡΤ και Digea, για τον διαγωνισμό των πομπών της ΕΡΤ και πολλά ακόμη. Ένα ξέσπασμα αποκλειστικών και άκρως ενδιαφερόντων ειδήσεων που δημοσιεύονται για πρώτη φορά σε έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ.
Ο Σωτήρης Χατζηστρατής αυτό το μήνα καταπιάνεται με τα προβλήματα της δορυφορικής λήψης και μέσα από το σχετικό άρθρο του σας αναλύει όχι μόνο πώς να τα εντοπίσετε, αλλά και πώς να τα επιλύσετε.
Το Tivusat είναι ένα πακέτο με τα επίγεια ψηφιακά κανάλια της Ιταλίας, που μεταδίδεται δορυφορικά για να καλύψει τις ανάγκες των λευκών περιοχών της ιταλικής ψηφιακής TV. Το Tivusat διατίθεται εδώ και χρόνια υποχρεωτικά μαζί με δορυφορικό δέκτη, τον οποίο έχουμε παρουσιάσει στο παρελθόν. Συνεχίζοντας στο δρόμο της σωστής και ποιοτικής ενημέρωσης, το περιοδικό μας σας παρουσιάζει την νέα μορφή του πακέτου, στην οποία η κάρτα διατίθεται πλέον με CAM και όχι με δέκτη, κάτι που καθιστά την χρήση της ευκολότερη και την τιμή της ακόμη πιο προσεγγίσιμη.
Εκτός βέβαια από την ιταλική επίγεια ψηφιακή, στους δορυφόρους βρίσκεται και η ελληνική επίγεια ψηφιακή. Ακριβώς για το λόγο αυτόν, προορίζεται ο δορυφορικός δέκτης Power Plus HD800S, ο οποίος φέρνει στην οθόνη σας όλα τα ελληνικά κανάλια από τις 3 ανατολικά, χωρίς να κάνετε απολύτως τίποτε!
Η Globo μεγάλωσε, το best seller όμως μοντέλο της Τ90 μίκρυνε. Ναι καλά ακούσατε. Η Globo παρουσιάζει τον νέο δέκτη Τ90 Lite, ο οποίος αποτελεί την Light έκδοση του διάσημου Τ90, σε νέα καλύτερη τιμή.
Όποιος κάθεται στο θρόνο με το οικονομικότερο HD DVB-T modulator της ελληνικής αγοράς, πραγματικά τρίζει η θέση του. Και αυτό γιατί κάθε μήνα εμφανίζεται ένα νέος διαμορφωτής οικονομικότερος από τον προηγούμενο και ταυτόχρονα και με κάτι… παραπάνω. Ο Παύλος Κερασίδης μας παρουσιάζει τον νέο SatLink WS-6990, που εκτός από την τιμή, έχει ως κάτι παραπάνω την μεγάλη LCD οθόνη, με ευκρινέστατο OSD μενού προγραμματισμού.
Στο χώρο των τηλεχειριστηρίων αντικατάστασης η έξυπνη λύση για τον τεχνικό, τον πελάτη, το κατάστημα ονομάζεται E-SPACE. Το νέο E-SPACE LS υπόσχεται συμβατότητα με όλες τις τηλεοράσεις LG και Samsung της αγοράς, ενώ το E-SPACE ΟΝ με όλα τα set top boxes των Nova και OTE TV. Πλέον δεν χρειάζεται να έχετε ξεχωριστό στοκ για κάθε μοντέλο. Με ένα τηλεχειριστήριο e-space τα έχετε όλα.
Όσοι νομίζαμε ότι ήμασταν ασφαλείς χρησιμοποιώντας γκαραζόπορτες με τηλεχειρισμό κυλιόμενου κωδικού, τελικά κάναμε λάθος. Το σύστημα έχει σπάσει εδώ και καιρό και πλέον στην αγορά εμφανίζεται και η καλή πλευρά του. Και αυτή δεν είναι άλλη από την εύκολη αντιγραφή του rolling code σε τηλεχειριστήρια της αρεσκείας σας. Η ιταλική GBS ειδική στα τηλεχειριστήρια, παρουσιάζει τα πρώτα τηλεχειριστήρια αντικατάστασης που επιτρέπουν αντιγραφή rolling codes, μέσα από την νέα σειρά Smart Open.
Και αυτό το μήνα το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση έρχεται ζωντανό, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις και με όλα τα νέα προϊόντα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον της αγοράς.
Ελπίζουμε το νέο τεύχος της Ψηφιακής Τηλεόρασης, να γεμίσει ευχάριστα και επιμορφωτικά τον ελεύθερο χρόνο σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *