Όλα για το Μουντιάλ στην ΤV

unnamedΗ Ψηφιακή Τηλεόραση Ιουνίου στα περίπτερα

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Ιουνίουτου περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό SecurityReport,που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.

Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και φυσικά τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα.

Όπως κάθε μήνα, η Ματίνα Παπαχριστούδησας βάζει στο κόσμο των Media, δίνοντάς ειδήσεις που αφορούν το χώρο της τηλεόρασης και τις εξελίξεις που τρέχουν σε αυτόν.

Ο Νίκος Μποζιονέλος μέσα από τη στήλη του SPORT+ σας ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις σε ό,τι αφορά την αθλητική επικαιρότηταστον χώρο των mediaκαι ταυτόχρονα σας παρουσιάζει πώς παίζει μπάλα η ΕΡΤ στο Μουντιάλ.

Σ ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός, όμως, σίγουρα πρέπει να αφιερωθούν πολλές σελίδες. Έτσι, μέσα από το κεντρικό αφιέρωμα αυτού του τεύχους θα μάθετε όλες τις πληροφορίες που θέλετε για το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου. Ποιες ομάδες συμμετέχουν; Τι ρόλο θα παίξει η ΕΡΤ στην κάλυψη των αγώνων; Τα goalθα τα δείτε σε ULTRAHDανάλυση; Ποια δορυφορικά κανάλια μπαίνουν στο παιχνίδι για το Μουντιάλ; Όλες οι απορίες σας θα λυθούν μέσα από το ολοκληρωμένο ρεπορτάζ του Χάρη Ματθαίου.

Εννοείται πως και αυτό το μήνα είδαμε, αλλά και δοκιμάσαμε πολλά νέα προϊόντα κάποια εκ των οποίων σας παρουσιάζουμε. Ο νέος ZgemmaH7Sείναι ένας Enigma2 4KPVRδέκτης, ο οποίος εξοπλίζεται με τριπλό tunerγια λήψη δορυφορικών και επίγειων/καλωδιακών προγραμμάτων, ενώ διαθέτει ειδική βάση στο εσωτερικό του για σύνδεση σκληρού δίσκου SATA2,5 ιντσών. Γνωρίστε τι καινούριο μπορεί να σας προσφέρει και όλες τις νέες τεχνολογίες που ενσωματώνει.

Ένα άκρως βελτιωμένο όργανο μέτρησης DVBσημάτων, ονόματι AmikoX-Finder3, ήρθε στα χέρια μας και πραγματικά μας ενθουσίασε, καθώς μπορεί να λειτουργήσει ως όργανο μέτρησης δορυφορικών, επίγειων και καλωδιακών σημάτων, αλλά και ως φορητός comboδέκτης και mediaplayerμε υποστήριξη H.265/HEVC.

Ένα ακόμα reviewέγινε για τη νέα σειρά πολυδιακοπτών της OPTICUM, OMSPRO Series 2018, που προσφέρει αξιοπιστία στην επέκταση της εγκατάστασης για τη διανομή δορυφορικών και επίγειων ψηφιακών σημάτων. Διαβάστε τα νέα χαρακτηριστικά που φέρουν τα προϊόντα αυτά και βρείτε το μοντέλο που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας.

 

Μέσα από την ύλη μας δεν θα έπρεπε να λείπει το reviewγια το νέο πεδιόμετρο της TECHNISAT, DIGIMETERS4 TOUC, που πραγματικά αποτελεί ένα βασικό εργαλείο για κάθε τεχνικό, λόγω της ευκολίας που προσφέρει στη χρήση, της ακρίβειας στο αποτέλεσμα και της οθόνης αφής που διαθέτει.

Toδιάσημο αθλητικό πακέτο beinSports, αλλάζει λόγω Μουντιάλ. Με αποκλειστικά αφιερωμένα κανάλια και πολύγλωσσες μεταδόσεις, αναμένεται να καλύψει όσο κανείς άλλος την διεθνή αυτή διοργάνωση, χαρίζοντας μοναδικές συγκινήσεις στους συνδρομητές του.

Σε αυτό το τεύχος όμως, η δοκιμή που ξεχώρισε είναι αυτή της υπηρεσίας της WINDVISION. Το πρώτο τεστ πανελλαδικά για την εν λόγω συνδρομητική υπηρεσία θα το βρείτε στις σελίδες της ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Να σημειωθεί πως είναι η πρώτη και μοναδική τηλεοπτική πλατφόρμα στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί 4KAndroidTVBox, καθώς έχει σχεδιαστεί όχι μόνο για να μεταδίδει το γραμμικό πρόγραμμα τηλεοπτικών καναλιών, αλλά και να παρέχει δυνατότητα πρόσβασης σε αμέτρητες εφαρμογές του GooglePlayStoreκαι αναπαραγωγής 4KUltraHDπεριεχομένου με τεχνολογία HDR.

Ελπίζουμε το νέο τεύχος της Ψηφιακής Τηλεόρασηςνα γεμίσει ευχάριστα και επιμορφωτικά τον ελεύθερο χρόνο σας.

Καλές λήψεις!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *