Υπογράφουμε για τον Τζούλιαν Ασάνζ

Υπογράφουμε για τον Τζούλιαν Ασάνζ, για να αφεθεί επιτέλους ελεύθερος

“Kατατέθηκε στη Χάγη ένα κείμενο 26.000 σελίδων, με 570.000 υπογραφές, όλων μας, ανθρώπωβν από όλο τον κόσμο, που ζητούν να χαρακτηριστεί και δικαστεί ως Έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας η συνεχιζόμενη κράτηση του Τζούλιαν Ασσανζ, αυτό το συνεχές και απάνθρωπο βασανιστήριο στο οποίο υποβάλλεται και το οποίο έχει αποδεδειγμένα φρικτές συνέπειες για την σωματική του και ψυχική του υγεία”. Αυτό γράφει το κείμενο-αναφορά που κατατέθηκε στη Χάγη, ως συνέχεια της απόφασης του βρετανικού δικαστηρίου να συνεχιστεί η φυλάκιση του Τζούλιαν Ασσάνζ.  Ψηφίζουμε εδώ change.org

Πρόκειται για μια παγκόσμια αναφορά υπέρ της ελευθερίας του Julian Assange  αλλά και προσπάθεια να μπει φραγμός στο το νομικό προηγούμενο που δημιούργησε η απόφαση του βρετανικού δικαστηρίου.  

Στις 4 Ιανουαρίου 2021, αυτή η διεθνής εκστρατεία free Julian Assange, βοήθησε στη διασφάλιση της «Διακοπής στην Έκδοση των ΗΠΑ». Μαζί με πολλά άτομα και ομάδες σε όλο τον κόσμο βρισκόμαστε τώρα σε μια πορεία προς το Free Julian Assange.

Δυστυχώς, ωστόσο, από τις 11 Ιανουαρίου 2021, οι οντότητες που διέπραξαν τα εγκλήματα πολέμου που αποκάλυψαν οι δημοσιεύσεις του Τζούλιαν Άσαντζ έδειξαν ότι θα ασκήσουν έφεση για την απόφαση να σταματήσουν την έκδοση των ΗΠΑ του Τζούλιαν Ασάντζ από το Ηνωμένο Βασίλειο στις ΗΠΑ για βασανιστήρια για άλλα 175 χρόνια .

Αυτή η αναφορά καλεί όλους σε κάθε χώρα όλου του κόσμου, να υπογράψουν και να συμμετάσχουν σε αυτήν την εξαιρετικά σημαντική εκστρατεία στο Free Julian Assange .  

Επιπλέον, αυτή η αναφορά θα οδηγήσει στη δίωξη των φερόμενων εμπλεκόμενων δημόσιων αξιωματούχων του Ηνωμένου Βασιλείου, της Σουηδίας, του Ισημερινού και της Αυστραλίας, οι οποίοι φέρεται ότι εξέθεσαν τον Julian Assange σε ψυχολογικά βασανιστήρια. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *