Το σχέδιο νομοθετικής διάταξης για τον ΕΔΟΕΑΠ

Εδοεαπ-Τροπολογία-1 Εδοεαπ-Τροπολογία-2Πέρα από τις βαρύγδουπες συνδικαλιστικές δηλώσεις, αναμένουμε να διαπιστώσουμε πως τελικά θα διαμορφωθεί το σχέδιο της νομοθετικής ρύθμισης για τον ΕΔΟΕΑΠ που δόθηκε σήμερα στους ενδιαφερόμενους για παρατηρήσεις. Θα ακολουθήσει διάλογος και απαιτήσεις από τις δυο πλευρές, εργαζόμενους και εργοδότες.

Η διάταξη την οποία αποκαλύπτουμε σήμερα(στις φωτογραφίες παρακάτω μπορείτε να να διαβάσετε αναλυτικά) είναι η έναρξη των διαδικασιών από την πλευρά του ΕΔΟΕΑΠ, δηλαδή

Εδοεαπ-Τροπολογία-3η προκήρυξη έκτακτης γενικής συνέλευσης για την αλλαγή του Καταστατικού ώστε να μπορούν να γίνουν μέλη όλοι οι εργαζόμενοι σε όλα τα ΜΜΕ. Για την ίδια την διάταξη και τα όσα προβλέπει αναμένουμε και τις αντιδράσεις των συνδικαλιστών.

Όχι μόνο των πρωτεργατών της επί 1,5 χρόνο διαπραγμάτευσης που μας οδηγούσε στη διασύνδεση του ΕΔΟΕΑΠ με τον ΕΟΠΠΥ. Οι βαρύγδουπες δηλώσεις καλό θα ήταν να μην είναι τόσο ηχηρές γιατί υπάρχουν τα γεγονότα.Τουλάχιστον ας μην προκαλούν..

Την τροπολογία την αναρτούμε και για λόγους αρχειακούς. Για να την έχουμε μπροστά μας όταν θα πάει στη Βουλή, ώστε να διπαιστώσουμε τι ακριβώς έχει αλλάξει.Εδοεαπ-Τροπολογία-6

Εδοεαπ-Τροπολογία-5

 

2 comments for “Το σχέδιο νομοθετικής διάταξης για τον ΕΔΟΕΑΠ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *