Στέλεχος της ΝΔ απειλεί δημοσιογράφο, οι ενώσεις σφυρίζουν αδιάφορα

vlcsnapΑφωνία ακόμη στις συνδικαλιστικές ενώσεις αλλά και την ΕΡΤ για την αήθη επίθεση που εξαπέλυσε το στέλεχος της ΝΔ Θεόδωρος Γιάνναρος εναντίον του δημοσιογράφου της ΕΡΤ 3 Στέλιου Νικητόπουλου μέσω κοινωνικών δικτύων. Τον απείλησε ότι θα χάσει τη δουλειά του και ότι η ιστορία …στήνει στα 11 μέτρα τους προδότες! Εάν επρόκειτο για τον Πολάκη οι συνδικαλιστικές ενώσεις θα αντιδρούσαν, στην περίπτωση της Ν.Δ περιέργως επικρατεί αφωνία και πλήρης αδυναμία αντίδρασης. Το “Μέτωπο για την Ανατροπή” καταγγέλλει την επίθεση και ζητά να πάρουν θέση τώρα οι συνδικαλιστικές ενώσεις αλλά και η διοίκηση της ΕΡΤ.

Όχι στις επιθέσεις και διώξεις εργαζόμενων της ΕΡΤ από θιασώτες του “μαύρου”

Το Μέτωπο για την Ανατροπή καταγγέλλει το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας,

μέλος του τομέα Υγείας του κόμματος, πρώην διοικητή του νοσοκομείου “Ελπίς” και αρθρογράφο του Capital.gr, Θεόδωρο Γιάνναρο για τις ανοιχτές και δημόσιες απειλές που εξαπέλυσε στην κοινωνική δικτύωση εναντίον του δημοσιογράφου της ΕΡΤ3, Στέλιου Νικητόπουλου.

Το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας έγραψε απευθυνόμενος στον συνάδελφο:   “Σε λίγο θα ψάχνεις δουλειά κάπου ψηλά στις Άνδεις που θα κρύβεσαι, παρέα με πράσινες μαϊμούδες… Get ready… Προς πληροφόρησή σου πάντως… τους προδότες τύπου Μαδούρο και τους ντόπιους ή “αλλοδαπούς” φίλους του, η ιστορία τους στήνει στα 11 βήματα και πατάει τη σκανδάλη!”.

Το Μέτωπο για την Ανατροπή θεωρεί ότι η απειλή απόλυσης, εργασιακής και πολιτικής δίωξης, που φτάνει στο σημείο φυσικής εξόντωσης του συναδέλφου, αφορά το σύνολο των εργαζομένων, καθώς και την ανεξάρτητη δημοσιογραφία και την ελευθερία της έκφρασης.

Όπως αφορούν ολόκληρη την κοινωνία, όλα τα γεγονότα που προστίθενται σε περιστατικά συντονισμένης επίθεσης ενάντια στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και στην ΕΡΤ, και απειλών για νέο «μαύρο» από την ΝΔ – τα οποία και πρέπει να αποκρουστούν. Καλούμε τις συνδικαλιστικές ενώσεις και τη διοίκηση της ΕΡΤ να πάρουν θέσηκαι να καταδικάσουν τη θρασύδειλη και μισαλλόδοξη επίθεση του στελέχους της ΝΔ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.