Ο χάρτης των αθλητικών της TV στην Ψηφιακή Τηλεόραση

digi-neoPerΚυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και φυσικά τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα.

Η νέα σαιζόν ξεκινάει και μαζί της όλα τα πρωταθλήματα εθνικά ή πανευρωπαϊκά. Το περιοδικό όπως κάθε χρόνο, σας παρουσιάζει τον αθλητικό τηλεοπτικό χάρτη 2017-2018. Ένας πλήρης αθλητικός τηλεοπτικός οδηγός που θα βρείτε που θα δείτε κάθε αθλητική διοργάνωση για φέτος.

Τα δορυφορικά κανάλια κωδικοποίησης BISS είναι περιζήτητα στην δορυφορική κοινότητα, αφού η παρακολούθησή τους δεν κοστίζει τίποτε και το περιεχόμενο τους είναι περιζήτητο. Δείτε τα καλύτερα κανάλια BISSτου δορυφορικού ουρανού και βρείτε ότι χρειάζεστε για την λήψη τους.

Οι ρυθμίσεις των δορυφορικών δεκτών κατά την αρχική τους εγκατάσταση, αλλά και καθόλη την διάρκεια ζωής τους, καθώς και η λήψη και η διαχείριση των καναλιών που πρόκειται να αποθηκεύσετε και να δείτε μέσω αυτών, είναι ένα θέμα σταθερής αξίας για κάθε χρήστη δορυφορικού δέκτη. Αυτό το μήνα σας παρουσιάζουμε ένα πλήρη οδηγό χρήσης για τον απόλυτο έλεγχο του κάθε δέκτη.

Η ελληνική FreeSat που ξεκίνησε για τις ακριτικές περιοχές, προχωράει και στις λευκές περιοχές που άφησε πίσω του το αναλογικό switch off. Ταυτόχρονα ανοίγει ο φάκελος ψηφιακό ραδιόφωνο DAB+ για την χώρα μας, ενώ η ανακοίνωση του διαγωνισμού για τις 7 ψηφιακές άδειες TV, φέρνουν μεγάλες ανακατατάξεις στο τηλεοπτικό τοπίο, όπως μας ενημερώνει η Ματίνα Παπαχριστούδη

Όπως πάντα, τα καλύτερα νέα προϊόντα της αγοράς περνούν πρώτα από την πόρτα του εργαστηρίου της Ψηφιακής Τηλεόρασης. Παρότι ο Αύγουστος δεν είναι ο μήνας των πολλών νέων προϊόντων, μας επιφύλαξε μια μεγάλη έκπληξη.

Κυκλοφόρησε ο νέος GIGABLUE UHD QUAD 4K, που περιμένουμε από πέρυσι. Το πρώτο UHD μοντέλο της γερμανικής εταιρίας, είναι ένας υβριδικός enigma 2 δέκτης, με ενσωματωμένο διπλό FBC (Full-Band Capture) tuner και δυνατότητα να δεχτεί επιπλέον ένα PnP DVB-S2/S2X ή DVB-T/T2/C2 tuner και άφθονες δυνατότητες hardware.

Πολύ σοβαρή είναι και η νέα πρόταση της Medialink στο χώρο των IPTV δεκτών. Ο νέος Medialink ML 7000 IPTV, έρχεται με Middleware Stalker, Xtream-code, υποστήριξη HEVC και 2 τηλεχειριστήρια! Ταυτόχρονα παρέχει πρόσβαση σε YouTube, RSS, Google Map, DLNA, Weather, κ.ά.

Και αυτό το μήνα το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση έρχεται ζωντανό, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις και με όλα τα νέα προϊόντα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον της αγοράς.

Ελπίζουμε το νέο τεύχος της Ψηφιακής Τηλεόρασης να γεμίσει ευχάριστα και επιμορφωτικά τον ελεύθερο χρόνο σας.

Καλές λήψεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *