Ο αθλητικός χάρτης της νέας σεζόν στο περιοδικό της “Ψηφιακής Τηλεόρασης”

psifiaki-periodikoΗ Ψηφιακή Τηλεόραση Σεπτεμβρίου στα περίπτερα
Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.
Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και φυσικά τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα.
Στο νέο τεύχος Σεπτεμβρίου καλωσορίζουμε στο Sat Team του περιοδικού ένα νέο συνεργάτη. Ο Χάρης Ματθαίου γνωστός από την δραστηριότητά του στα δορυφορικά φόρουμς, αποτελεί πλέον μέλος της ομάδας μας.
Ίσως οι περισσότεροι από εσάς να έχετε αντιληφθεί, ότι μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις, οι δέκτες Nova και OTE TV έχουν αποκτήσει δυνατότητα πρόσβασης στο internet. Ο Χάρης Ματθαίου σας παρουσιάζει όλους τους τρόπους δικτύωσης των δεκτών Nova και OTE TV, ακόμη και όταν στο σημείο θέασης δεν υπάρχει πρόσβαση LAN, ή η ένταση του Wi-Fi δεν είναι επαρκής για να κλειδώσει η σύνδεση.
Όπως κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, έτσι και φέτος, ο Νίκος Δρικάκης σας παρουσιάζει τον Αθλητικό Χάρτη της σαιζόν 2016 – 2017. Διαβάστε ποια κανάλια έχουν τα δικαιώματα των διάφορων αθλητικών μεταδόσεων και προγραμματίστε τις τηλεθεάσεις σας. Στο άρθρο γίνεται εκτενής αναφορά για όλα τα σπορ, αλλά την μερίδα του λέοντος κατέχει ο βασιλιάς των σπορ, το ποδόσφαιρο!
Ο Γιάννης Φίλιππος Δημητριάδης αυτό το μήνα σαρώνει τους δορυφορικούς ορίζοντες και κάνει στάση στα ελεύθερα ρωσόφωνα κανάλια. Όπως θα δείτε και στο σχετικό άρθρο, στην ζώνη Clarke θα βρείτε άφθονα ρωσόφωνα δορυφορικά κανάλια, ικανά να ικανοποιήσουν στο έπακρο κάθε απαίτηση των τηλεθεατών που γνωρίζουν την συγκεκριμένη γλώσσα.
Η Ματίνα Παπαχριστούδη μέσα από την στήλη Editorial, ανοίγει ξανά τον φάκελο ελληνικό FreeSat επεξηγώντας τις ανάγκες που θα εξυπηρετήσει μια τέτοια κίνηση, ενώ στην στήλη της Media News, θα βρείτε πολλές αποκλειστικές ειδήσεις που αφορούν τους αναμεταδότες της ΕΡΤ, το διαζύγιο ΕΡΤ- Digea στην Πελοπόννησο, τις άδειες TV και πολλά ακόμη.
Όπως είθισται κάθε μήνα τα καλύτερα νέα προϊόντα της αγοράς, χτυπούν την πόρτα του εργαστηρίου της Ψηφιακής Τηλεόρασης. Αυτό το μήνα έχουμε συνολικά 7 τεστ, για τις ανάγκες των οποίων επιστρατεύτηκαν ο Σωτήρης Χατζηστρατής, ο Παύλος Κερασίδης και ο Γιάννης Φίλιππος Δημητριάδης.
Η Γαλλική τηλεόραση, ιδιωτική και δημόσια, βγαίνει και δορυφορικά από τον δορυφόρο Eutelsat 5 West A, για όλους τους γάλλους πολίτες που δεν λαμβάνουν τα κανάλια επίγεια ψηφιακά και ανήκουν στην λεγόμενες λευκές περιοχές. Το πακέτο Fransat διατίθεται και στη χώρα μας με ελάχιστο κόστος και θα ικανοποιήσει κάθε γαλλόφωνο με 25 HD παν-γαλλικά κανάλια, 24 περιφερειακά και 12 θεματικά και τοπικά κανάλια.
Η πρόταση για οικονομική ερωτική τηλεόραση είναι μία και δεν είναι άλλη από το νέο τρικάναλο πακέτο Satisfaction TV.
Φυσικά, η δυνατή παρουσίαση του μήνα αφορά τον νέο δέκτη Ultra HD της Opticum. Ο AKBox HD51 διαθέτει διπλό tuner, enigma2 και ανάλυση Ultra HD και αποτελεί την πλέον οικονομική πρόταση για όλους αυτούς που θέλουν στο δορυφορικό δέκτη να συνδυάσουν δυνατότητες Linux σε ανάλυση 4K.
Όσο αφορά τους δέκτες Combo HD, το δυνατό χαρτί της Edision, είναι ο Picollino 3in1 LED, που συνδυάζει επίγεια, δορυφορική και καλωδιακή τηλεοπτική λήψη με άφθονες δικτυακές εφαρμογές.
Η δεύτερη νέα πρόταση της Edision, είναι ο απλός και συνάμα άκρως οικονομικός νέος δέκτης Proton LED, που διαθέτει όλα όσα χρειάζεται ένας απλός δορυφορικός χρήστης.
Όσο αφορά την επίγεια ψηφιακή λήψη, ο νέος δέκτης V-Tech digital Z-2016 T2, αναμένεται να σας συναρπάσει, αφού συνδυάζει επίγεια ψηφιακή λήψη με πολλές δικτυακές εφαρμογές.
Τα τεστ του μήνα ολοκληρώνονται με το Amiko APPO2, ένα πανίσχυρο Android Player με υποστήριξη 4Κ/Η.265, φορτωμένο hardware, υποστήριξη KODI, που όχι μόνο θα σας συναρπάσει αλλά θα μετατρέψει και την TV σας σε Smart.
Και αυτό το μήνα το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση έρχεται ζωντανό, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις και με όλα τα νέα προϊόντα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον της αγοράς.
Ελπίζουμε το νέο τεύχος της Ψηφιακής Τηλεόρασης να γεμίσει ευχάριστα και επιμορφωτικά τον ελεύθερο χρόνο σας.

Καλές λήψεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *