Οι άριστοι ζητάνε δημόσια αποπομπή δημοσιογράφων!

Δεν είναι δα και είδηση να απαιτεί κυβερνητικός ανήρ την απόλυση δημοσιογράφου από τον εκδότη και ιδιοκτήτη ΜΜΕ. Συνήθως τα παλιά- παλιά τα χρόνια γινόταν σιωπηρά, είτε έμμεσα είτε με ευθύ τρόπο. “Διώξε αυτόν τον ….”, έλεγαν στους διευθυντές. Και συνήθως οι δημοσιογράφοι διευθυντές- τα παλιά λέμε χρόνια- έγραφαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τους αιτούντες. Επί εκσυγχρονισμού της χώρας, όταν η δημοσιογραφία εκπορνεύτηκε κανονικά με πρωταγωνιστές τους λοχαγούς στα media, τα αιτήματα απόλυσης άρχισαν να γίνονται κανονικά αποδεκτά. Σήμερα με τους “αρίστους” της Ν.Δ η δημοσιογραφία ανεβαίνει σε άλλο λέβελ. Η αποπομπή-απόλυση ζητείται δημόσια, υπεύθυνα από κυβερνητικούς αξιωματούχους που είναι πανέτοιμοι να διασπείρουν μπόλικη παραπληροφόρηση για να το πετύχουν. Ο Απόστολος Δοξιάδης με δημόσια επιστολή του στα “Νέα” ζητά την αποπομπή του δημοσιογράφου Δημήτρη Ν. Μανιάτη επειδή σχολιάζει “αρνητικά” την Ειρήνη Αγαπηδάκη…

Η Ειρ. Αγαπιδάκη τοποθετήθηκε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη ως συντονίστρια σε πρόγραμμα για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα και ο Απ. Δοξιάδης είναι “συνεργάτης” της με κυβερνητική επίσης απόφαση. Προφανώς για τον κ. Δοξιάδη οι δημοσιογράφοι δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να κριτιράκουν ή να έχουν απόψη για τα δημόσια πρόσωπα. Κι αν έχουν είναι “χυδαία υποκείμενα”, όπως επί λέξει έγραψε για τον Δ. Μανιάτη.

Τον κ. Δοξιάδη και την απαίτησή του έσπευσε να υποστηρίξει ο Γ. Προκοπάκης, κατασκευάζοντας έναν “εχθρό” της κυβέρνησης της Ν.Δ με ψεύδη. Ο ίδιος ο δημοσιογράφος γράφει στην προσωπική του σελίδα στο face book: “Ο κύριος Προκοπάκης χρησιμοποιώντας σχόλια για άλλα θέματα και ούτε καν αυτοτελή ποστ μου με αναφορά σε συγκεκριμένα πρόσωπα, σπιλώνει, συκοφαντεί και επιχειρεί για πολλοστή φορά να μου τραυματίσει την εικόνα έστω στο πεδίο των κοινωνικών δικτύων αλλά και με άμεσο τρόπο στην εργασία μου- παρεπιπτόντως την μόνη και στον ιδιωτικό τομέα πάντα. Με την κ. Αγαπηδάκη μπορεί να διαφωνώ, να θεωρώ εξοργιστική την στάση της, να θεωρώ απαράδεκτο πως παλιότερα εγκαλούσε τον ΔΟΛ για συνέντευξη μου με τον Λαφαζάνη (in.gr) αλλά μακριά από μένα αυτά που ο κ. Προκοπάκης μου αποδίδει. Είναι η τελευταία φορά που ανατροφοδοτώ τον διάλογο με τον κύριο, το κάνω μόνον για να μην μένουν ασάφειες, παρανοήσεις και επίσης γιατί προφανώς η όλη στάση μου οριοθετείται μόνον στο Πολιτικό”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *